Elstartolt az RTL Klub vadonatúj game show-ja

Elstartolt az RTL Klub vadonatúj game show-ja
Több mint 8 millió forintos nyereménnyel indult a Tehetség első látásra.

Istenes Bence vezetésével elstartolt az RTL Klub vadonatúj game show-ja, az ország legjátékosabb showműsora, a Tehetség első látásra, ahol adásonként két pár játszik akár 10 millió forintért. Rögtön az első adásban 8 millió 200 ezer forint talált gazdára!

Az első adás sztársegítői – a szombaton kezdődött X-Faktor népszerű mentorai – Gáspár Laci és Puskás-Dallos Peti voltak.

Minden adásban 8 különböző tehetség mutatkozik be, a játékosok feladata az, hogy kitalálják, hogy kinek mi lehet a különleges képessége. Rejtélyes nyomok segítik a párokat, hogy helyes megfejtés esetén növeljék pénznyereményüket. Ha nem sikerül eltalálni az adott tehetséget, akkor viszont az ellenfél csapata gazdagodik a kiválasztott pénzösszeggel. Az adás során olyan csavarok is bekerülnek a zsetonok közé, mint duplázás, felezés, csere, vagy 5 millió forint, így az utolsó másodpercekig megfordulhat a párosok szerencséje.

A látványos game show első adásában megmutatta magát egy tenyérmuzsikus, egy erős fogsorú, egy kangoo tréner, egy flair bartender, egy légtornász, egy pizzazsonglőr, egy vaskarikaművész és egy freestyle focista is.

Az adás végi fináléba az a páros kerül be, amelyik több pénzt gyűjtött a stúdióban. A fináléban módosul a feladat, azt kell ugyanis eltalálni, hogy a felvonult vendégek közül ki lehet az, aki a valódi tehetség. Az első adás finalistái végül Puskás-Dallos Peti és párja, Tullner Petra lettek, akik 8 millió 200 ezer forintért találhatták ki, melyik tehetség lehet az erős fogsorú. Rendhagyó módon Gáspár Laci is részt vett a fináléban, ahol rögtön gazdára is lelt az óriási nyeremény!

A következő adásban újabb 8 tehetség fogja megmutatni, hogy mit tud, de vajon az új párosok kitalálják, hogy ki mit tud?

„Ha Adél és Bogi kérdezi, mi ezt a produkciót nem néztük” – Istenes Bencét lenyűgözték a szexi légtornászok

Pólóban vagy félmeztelenül? Gáspár Laciék nem tudtak

A tenyérmuzsikus mindenkit átvert a produkciójával

„Mit keres itt ez a csávó?” – Fekete Pákó is feltűnt a Tehetség első látásra című műsorban

Nézd meg a vaskarikaművész produkcióját!

Istenes Bence megkívánta az egyik tehetség különleges kellékét

„Na gyerekek, ez is levitte a borostát!” – Még Istenes Bence is eltakarta a szemét a vonzó csajok láttán

Bőrgatyában vezette meg Gáspár Laciékat a focista

Összecsaptak Gáspár Laciék és Puskás-Dallos Petiék: tüzes produkció döntött a sorsukról

Gáspár Laci több millió forinthoz juttatta az ellenfél csapatot

Elképesztő teljesítmény: egy 11 éves kislány a fogával húzott el egy autót

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!