Elstartolt A Konyhafőnök VIP legújabb évada!

Elstartolt A Konyhafőnök VIP legújabb évada!
Felszállt a füst: elindult a három fogásos dráma! A Konyhafőnök VIP új évadának első felvonásában Fördős Zé és Michelin-csillagos zsűritársai, Rácz Jenő és Sárközi Ákos, megkezdték a hazai hírességek konyhai kiképzését!

Az első adásban 10 VIP-szakácsjelölt főzött, akik bemutatkozó tányérjuk elkészítése után, azonnal mélyvízbe kerültek. Bár volt, akinél már így is füstölt a konyha, Sárközi Ákos – inspiráció gyanánt – egy különleges textúrákkal tarkított, babos tányért villantott a celebeknek.

Feladatuk csupán annyi volt, hogy egy hasonló, újragondolt babos ételt készítsenek. Segítségként Zé bemutatta, milyen fogásokat várnak tőlük, új köntösben: Jókai csülkös bablevest, zöldbabfőzeléket tükörtojással, mangalica babgulyást vagy sóletet pulykamellel. Az első napot követően a zsűri döntése alapján Gyulai "Fresh" Viki hagyta el a konyhát. Számára véget ért a verseny A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért. A következő adásban újabb 10 híresség érkezik a legendás konyhapultokhoz. Schobert Norbi hátránnyal indult A Konyhafőnök VIP-ben.

Gubik Petra már az első fél órában felgyújtotta a konyhát.

Zámbó Krisztián: „Mikróba nem tudjuk becsapni egy pillanatra?”

Zámbó Krisztián segítőből pusztító lett Muri Enikő bánatára.

Muri Enikő összeomlott: „Életemben nem pánikoltam ennyire!”

Sárközi Ákos sokkolta Norbit: „23 éve senki nem merte rám emelni a hangját.”

Ő a Konyhafőnök VIP 6. évadának első kiesője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: konyhafőnök