Előre megjósolták Berki Krisztián halálát?

Előre megjósolták Berki Krisztián halálát?
Úgy tűnik, hogy a tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián már jóval korábban tudta, hogy mi vár rá.

Május 6-án, péntek reggel meghalt az ország egyik legmegosztóbb híressége, Berki Krisztián, aki mindössze 41 éves volt. Rengetegen meglepődtek a szomorú hír hallatán, hiszen a botrányhős mindig is két kanállal ette az életet, ráadásul nemrég elhatározta, hogy a lehető legjobb önmaga lesz a családja érdekében. Talán ezért is lehet, hogy senki sem gondolta volna, hogy ilyen hamar fog távozni az élők sorából – pedig most kiderült, hogy voltak erre utaló jelek - írja a promotions.hu.

Nemrég Berki Krisztián haláláról beszélgettek a Life TV Ébredj velünk című reggeli műsorában, ahol Frabato, az ősi mágus is vendég volt, és elmesélte, hogy annak idején jósolt a sztár tenyeréből, és úgy látta, hogy 77 éves koráig fog élni – de feltűnt neki, hogy van egy vékony törés az életvonalában, ami pontosan egy ilyen tragédiát jelezhetett előre.

Frabato akkor azt tanácsolta Berki Krisztiánnak, hogy törje meg a stagnálást, változtasson helyet, akár költözzön egy másik országba, mivel itt olyan nyomás alatt van, amit nem tud feldolgozni – de a híresség nem fogadta meg a tanácsot, és könnyen lehet, hogy ez is közrejátszott a korai halálában.

Ha valaki hisz ebben, az komoly jelentőséget biztosíthat Frabato szavainak, aki pedig badarságnak tartja az egészet, az valószínűleg inkább azt fogja vallani, hogy ilyen az élet, most jött el Berki Krisztián ideje – bárhogy is legyen, mindenképp egy szomorú esetről van szó, ami egy csecsemőt és egy kislányt hagyott félárván.

Itt lehet megnézni a Frabatóval készült interjúból egy részletet:

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!