Elon Musk trollkodott egy kicsit az Apple-nél

Elon Musk trollkodott egy kicsit az Apple-nél
Elon Musk vicces kommentet hagyott az Apple vezérigazgatójának Twitter posztja alatt, melyben az Apple új, nyolcezer forintos törlőkendőjén poénkodott.

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója Twitteren jelentett be követőinek, hogy hamarosan Isztambulban nyílik új üzlete a vállalatnak.  Az Apple feje posztjában arról írt, már alig várja, hogy a vásárlók ellátogathassanak a gyönyörű üzletbe. A bejelentésre hamarosan Elon Musk is reagált – írja a hvg.hu.

 

Irány megnézni az Apple Kendőt” – írta kommentben a SpaceX  és a Tesla tulajdonosa, utalva arra a nyolcezer forintos kendőre, melyet néhány napja dobott piacra az Apple. A kendő állítólag azért kerül ennyibe, mert ennek segítségével minden Apple-képernyőt biztonságosan lehet tisztítani.

Musk kommentjét persze nem kell komolyan venni, hiszen ő maga is régóta Apple-felhasználó, és ahogy a Twitter jelzi, a trollkodó kommentet is egy  iPhone-ról posztolta.

A poénosnak szánt hozzászólás után a rakétákban utazó mérnök mégis kapott néhány megjegyzést kritikusaitól, akik felhívták figyelmét, hogy a furcsa, túlárazott termékek a Teslatól sem állnak messze, hiszen ők is árulnak borospalackot, takarót vagy éppen 60 dolláros, azaz 18 ezer forintos esernyőt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!