Előkerültek a videók Majkáék esküvőjéről

Előkerültek a videók Majkáék esküvőjéről
Újabb felvételek bizonyítják, mennyire jó hangulatban telt az év esküvője. Majka és Hajni tizenegy év után kelt egybe.

Fergeteges volt Majkáék esküvője, a hot! magazinban mutatott exkluzív fotók után ezúttal videók is bizonyítják ezt. A felvételeket a rapper egyik legjobb barátja osztotta meg.

„Azt mondják, ha jóban van az ember a szomszédjával, akkor az megszépíti az életét. Én nem jóban vagyok vele, hanem úgy szeretem, mint az apámat. Cengiz Korkut. Mindenki Dzsinginek hívja, nekem Dzsingusz Abi. 48-52 évesig bármennyi lehet saját bevallása szerint” – nyilatkozta korábban az egyik hetilapnak Majka az étteremtulajdonos barátjáról, aki most több videót is megosztott az esküvőről – írja a Bors.

A felvételek között lapozva látszik, hogy Pápai Joci és Caramel is koncertet adott az eseményen, a férfiak egy ponton a levegőbe dobálták Majkát, a hölgyek pedig – köztük Hajni és Ördög Nóra műsorvezető is – a pult tetején állva is megcsillogtatták a tánctudásukat.

Cengiz Korkut azt a pillanatot is megörökítette, amikor Majka és Hajni kimondják egymásnak a boldogító igent, egymás ujjára húzzák a karikagyűrűt, és csókkal pecsételik meg a házasságukat.

Sőt, egy másik videóban Majka török származású barátja azt is megmutatta, hogy a konfetti mellett hogyan dobálta a 20 ezreseket az ifjú párra.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Majka