Előkerült Istenes Bence első Barátok közt-castingja - VIDEÓ

Előkerült Istenes Bence első Barátok közt-castingja - VIDEÓ
Istenes Bence 2008-ban ment el a Barátok közt castingjára, de nem járt sikerrel. Később, amikor már országosan ismert műsorvezető volt, ezt az álmát is valóra váltotta: az utolsó évadban kapott egy mellékszerepet zöldségesfiúként. Szerinte azért sem vált be színészként, mert a szomorú jeleneteket is csak mosolyogva tudta előadni.

Színészként is kipróbálta (volna) magát 2008-ban Istenes Bence, aki anno a Barátok közt egyik válogatójába is jelentkezett. Az ott készült próbafelvétele most, 14 évvel később került elő, és okozott pár vidám pillanatot a műsorvezetőnek - írja az index.hu.

„Önszántamból mentem el arra a castingra. Ki akartam magam próbálni egy csomó mindenben abban az időben, meg szerintem volt bennem egy durva szereplési vágy” – idézte fel Istenes, hozzátéve: visszanézve már mindannyian jót nevettek azon, milyen rosszul színészkedett.

Mivel még a szomorú jeleneteket is mosolyogva adta elő, Istenes végül a kinézett szerepet nem kapta meg, de így is valóra válhatott az álma, és felbukkant a sorozatban egy rövidke jelenet erejéig: az utolsó forgatási napok egyikén ugyanis meghívták, hogy Novák Laci egyik zöldségesét alakítsa.

„Szerintem ez méltó lezárása ennek a történetnek.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!