Elköltözött feleségétől Kowalsky, négy gyereket hagyott el

Elköltözött feleségétől Kowalsky, négy gyereket hagyott el
Balázs Gyula 18 év házasság után elköltözött feleségétől, Valériától. Az asszony négy gyermekkel maradt magára, állítása szerint a zenész egy fiatalabb nőért hagyta el őt.

A pár 2001-ben ismerkedett meg, két évvel később pedig már oltár elé is álltak. Kowának az évek során meggyűlt a baja drogokkal, ám hosszú ideje felhagyott káros szenvedélyével, nemrég pedig arról is büszkén mesélt, milyen szép, boldog családi életet építettek fel a feleségével, és az Indexnek néhány hónappal ezelőtt adott interjúja alatt sem volt jele annak, hogy bármi probléma lenne kettejük között. Valami mégis megváltozott azóta.

A Borshoz a minap egy olvasói levél futott be, amelynek írója azt állította, a zenész egy 25 éves nő kedvéért költözött el a családjától.

Kowalsky a lap megkeresésére végül szűkszavúan elismerte, hogy problémák vannak a házasságával, ám hozzátette, részletkérdés, hogy van-e harmadik fél.

A zenész felesége már hosszabban nyilatkozott a Borsnak, és nemcsak a problémák tényét erősítette meg, de azt is, hogy férje valóban egy másik nőt választott helyette.

Egy 25 éves, kétgyerekes lányt választott helyettem. Szomorú ez a történet. […] Nagyon el vagyok keseredve, mert a semmiből építettük fel ezt a csodát! Mi a zenekar kezdete óta ismerjük egymást, én nem rajongtam soha a rockzenészéletért. Kowa régi zenekarát, a Black Outot sem szerettem igazán soha. A »régi Kowa« még vonattal járt le hozzám udvarolni – mondta csalódottan Valéria, aki nem tudott választ adni arra, hogy a kapcsolat menthető-e, hozzátette viszont, hogy férje valahol még mindig az élete része, és nem akarja bántani.

Az utóbbi hónapokban egyébként nem a zenész házassága az első, ami zátonyra futott a hírességek világában. Szeptemberben az Agymenők Pennyje adta be a válókeresetet, a hónap végén Joshi Bharatról derült ki, hogy 31 év után különmennek a feleségével, ugyanezen a napon pedig Galambos Lajos is elárulta, vége a házasságának. Kulcsár Edináék ugyancsak elárulták, hogy a kapcsolatuk válságba került, illetve alig száradt meg a tinta Weisz Fanniék és Kim Kardashianék házasságának felbontásának iratain.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Kowalsky