Elindultak a válogatók: jön a Sztárban sztár leszek! 4. évada

Elindultak a válogatók: jön a Sztárban sztár leszek! 4. évada
Újra Magyarország legsokoldalúbb előadóját keresi a TV2. Tillával hamarosan érkezik a nagy sikerrel futó, Sztárban sztár leszek! legújabb évada, amelyben ismét civil jelentkezők mutathatják meg mindent elsöprő tehetségüket. A versenyzőket támogató mesterek most is Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci lesznek.

Elindultak a Sztárban sztár leszek! előválogatóinak felvételei, Tóth Gabinak, Köllő Babettnek, Majkának és Pápai Jocinak egész biztosan nem lesz könnyű dolga az elkövetkező hetekben. A szép számban jelentkező, mindenre elszánt versenyzők szeme előtt ugyanis ezúttal is csak egyetlen cél lebeg: megmutatni rátermettségüket, és mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen hozni az ikonikus külföldi és hazai előadókat, hogy végül beküzdhessék magukat valamelyik mester csapatába. Az előválogatók után idén is a középdöntők várják majd a nézőket. Azokat követően, pedig már az élő adásokat végig kísérve izgulhatnak a formátum rajongói a mesterek tanítványaiért, akik hétről-hétre próbálják majd a legtökéletesebb formájukat hozni.

"Nagyon örülök, hogy hamarosan visszatér a képernyőre a TV2 legnézettebb brandje. Biztos vagyok benne, hogy idén is számtalan feledhetetlen pillanatot okozunk majd a nézőknek. Az pedig külön öröm, hogy ugyanazokkal a mesterekkel megyünk tovább, mert ez a négyes az elmúlt évek legjobb csapata" – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Az idei szezon bőven tartogat majd váratlan fordulatokat, ráadásul a tét az eddigieknél is nagyobb. 2023-ban a megtisztelő, Magyarország legsokoldalúbb előadója cím mellett, a korábbi 10 millió forint helyett 20 millió forinttal gazdagodik a Sztárban sztár leszek! győztese, és egy autót is hazavihet.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!