Elindult az rtl.hu videós hírportál

Elindult az rtl.hu videós hírportál
Megújult tartalom és design, valamint folyamatosan új hírek és információk az rtl.hu videós hírportálon, amely a mai nappal megkezdte működését.

A felhasználók mától (12.15.) a megújult www.rtl.hu videós hírportálon válogathatnak a tartalmak közül. Ezzel újabb mérföldkőhöz ért az RTL Magyarország annak érdekében, hogy tévécsatornái mellett minél több felületen és minél szélesebb körben juttassa el tartalmait az érdeklődőkhöz. A látogatók az www.rtl.hu hírportálon naprakész videós anyagokkal és írott hírekkel találkozhatnak, melyekre az RTL hírműsorainak pártatlan hangvétele a jellemző.

A külalakjában is megújult site-on számos exkluzív információ már a Híradó és a Fókusz előtt elérhető lesz az olvasók számára. A folyamatos információáramlást a Bordás Gábor főszerkesztő vezetése alatt álló közel 30 fős szerkesztőség végzi, amely erőteljesen épít a csatorna egész országot lefedő riporteri hálózatára, amelynek jóvoltából lényegesen nagyobb számban tudja az oldal videós formában bemutatni az aktuális eseményeket a szöveges híradások mellett, mint más online lap.

A videós hírportállá alakult www.rtl.hu oldal a kül-és belpolitikai hírek, a közéleti és bulvár témák, a meteorológia és az emberi történetek mellett továbbra is épít a már eddig is nagy érdeklődésnek örvendő szórakoztató tartalmakra, vagyis az RTL Magyarország legnépszerűbb televíziós műsoraira, amelyek között továbbra is böngészhetnek az érdeklődők. Mindezt az új designhoz tartozó funkciók teszik még élvezetesebbé; ilyen például az úgynevezett „Címlap-választó” gomb, amellyel a felhasználó kiválaszthatja, hogy az aktuális hírek oldalán, vagy az RTL-es „Műsorok” oldalán található tartalmakban szeretne elmerülni. A top menüben megtalálhatók a legkeresettebb hírek, így az azokhoz eljutás is csak egy kattintás. A videó a cikkoldal lefelé görgetése esetén kis méretben „követi az olvasót”, így megkönnyítve a cikkek olvasását és a videók megnézését. A cikkoldal végén a címlap töltődik be újra, így a social felületekről érkező olvasók is láthatják a címlap legfrissebb híreit. De, nem csupán a közösségi média felületekről érkezhetnek az www.rtl.hu cikkoldalaira az érdeklődők, hanem a social gombok segítségével a megújult rtl.hu közösségi média oldalaira navigálhatnak a felhasználók, és természetesen a hírportálról az RTL Most oldalára is átjuthatnak további tartalmakért.

A megújult www.rtl.hu videós hírportál indulása napján már számos érdekes tartalmat kínál. Bordás Gábor főszerkesztő köszöntő cikkében többek között olvashatnak arról is, hogy milyen céloknak kívánnak megfelelni az rtl.hu hírportál működése során most és a jövőben:

„Hírportált csinálni csakis szenvedélyből lehet, hiszen a tegnapi nap érdemei másnap reggel szinte már semmit nem jelentenek: nap mint nap újra meg kell mutatnunk, hogy mi hozzuk le a leggyorsabban a fontos híreket, mi szerezzük meg a legtöbb közérdekű információt, mi válaszoljuk meg legérthetőbben a húsbavágó társadalmi kérdéseket, mi szállítjuk a legszórakoztatóbb tartalmakat.

A munkát azonban nem csak a napi tartalomgyártásban kívánjuk elvégezni, a most újjászületett rtl.hu-t következő hetekben, hónapokban is folyamatosan fejleszteni fogjuk, új megoldásokat és funkciókat vezetünk be, amivel reményeink szerint különlegesebbé, élvezetesebbé és otthonosabbá tehetjük felületeinket. Tartsanak velünk ebben a kalandban!”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: rtl.hu