Elindult a nyomozás Schobert Norbiék ügyében

Elindult a nyomozás Schobert Norbiék ügyében
A hatóságok elkezsdték a munkát, hogy kiderítsék, ki áll a családot gyalázó Facebook-csoport mögött.

Schobert Norbert megelégelte, hogy éveken keresztül őt és családját pocskondiázzák A nagy Norbiréka nevezetű Facebook-csoportban, ezért az ügyvédje útján feljelentést tett.

„Megtettük a feljelentést, elindult a nyomozás. Az azonban, hogy valójában felelősségre is vonjanak bárkit, akár évekbe is telhet, és elképzelhető, hogy az ügy végére csak a bíróságon kerül pont. Én azonban nem hátrálok meg, kitartok, ameddig kell. Ki akarom deríteni, ki a felelős azért a sok alaptalan hazugságért és bántásért, amiket évek óta csendben tűrtünk” – fogalmazott Schobert a Blikknek.

Korábban olyan gyanú is felmerült, hogy az oldal mögött Báres Alexandra állhat, aki azonban kijelentette, hogy ő egyedül csak a saját oldalát kezeli, és a rágalmazás miatt ő is feljelentést tett.

„Nekem továbbra sincs semmi bajom Alexandrával, de tény, hogy azóta sem keresett, hogy megbeszéljük a dolgokat, pedig csupán néhány házra lakunk egymástól. Az is igaz, hogy a csoportban állandóan Rékát bántják és Alexandrát dicsérik, de ez persze, semmit nem jelent. Én lennék a legboldogabb, ha kiderülne, hogy ehhez nincs semmi köze” – állította Schobert Norbi.

A lap megkereste Norbi ügyvédjét is. Elárulta, hogy ismeretlen tettes ellen rágalmazás és szerzői jogok megsértése miatt indítottak eljárást, aminek még tart a vizsgálati szakasza.

„A nyomozás jelenleg is folyamatban van. A nyomozó hatóság nyomozati cselekményeket végez a tényállás teljes körű felderítése érdekében. Ügyfelemhez a nyomozó hatóság részéről már több megkeresés is érkezett, az adatszolgáltatásokat teljesítettük, segítve ezzel az eljáró hatóság munkáját” – adott tájékoztatást dr. Polgár Bence.

(atv.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!