Elindult a TV2 Klub

Elindult a TV2 Klub
Március 8-án hajnalban a FEM3 korábbi programhelyén elindult a TV2 Klub. A TV2 Csoport nőknek szóló kábelcsatornája a nyitóhétvégén Nia Vardalos filmjeit vetíti, de számos országos premierrel készül, a sorozatrajongók pedig az elejétől újranézhetik a Jóban Rosszbant és a Mintaapákat is.

A TV2 Klub indulása kapcsán a mai Mokka vendége volt két olyan főszereplő, akik ott voltak a kezdeteknél, amikor a Jóban Rosszban 2005-ben elindult. Vándor Éva és Előd Álmos szeretettel nosztalgiáztak a sorozatról és kollégákról a TV2 Klub nagykövetével, Szabó Zsófival és Pachmann Péterrel, és azt is elárulták, hogy bő fél évvel a tévés premier előtt már gőzerővel forgattak, olykor napi 12 óránál is többet.

- Húsz év, elképesztő. Gazdag Tibivel is a mai napig játszunk együtt, hétfőn is közös előadásunk lesz. – mondta el Előd Álmos, aki annak idején Nemes Dávid karakterét formálta meg.

- Az én életem egy nagy fordulatot vett, amikor Gesztesi Karcsi csatlakozott a sorozathoz, mi onnantól szerelmespárt alakítottunk. Az emberek nagyon szerették a karakteremet, Lenkét. Most is van még, aki így emlékszik rám és ez biztos felfrissül most. – emlékezett Vándor Éva, aki Csillagkút polgármesterét alakította a TV2 napi sorozatában.

Szabó Zsófi 2009-ben csatlakozott a szériához Betty Tanakis szerepében, az ő első jelenetét is bevágták a beszélgetés során, amire a TV2 Klubon még egy kicsit várni kell, ám addig is megannyi színes magazinműsor, izgalmas krimi-reality, átalakító show és szórakoztató film várja a nőket az új csatornán, a FEM3 programhelyén.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: tv2, tv2 klub, média