Elindult a Facebook Clubhouse másolata

Elindult a Facebook Clubhouse másolata
Elindult a Live Audio Rooms, és podcasteket is fogad a Facebook, hogy ezzel is a lehető legtöbb szelet fogja ki a Clubhouse egyre növekvő népszerűségének vitorlájából.

Az Audio Rooms, vagyis audio szobák néhány csoportnak, és közszereplőnek elérhetőek, de a következő hetekben az ígéretek szerint az új funkciók bevezetése mellett több embernek számára is elérhetővé teszik a funkciókat - írja a Marketingmorzsák. Jelenleg a közszereplők bárkit meghívhatnak előre vagy akár a beszélgetés közben is, és egyszerre 50 előadó lehet jelen.

A csoportokban az adminisztrátorok választhatják ki, ki tudjon létrehozni beszélgetős szobát, a beszélgetést pedig ha nyilvános a csoport, bárki meghallgathatja. A csoport gyűjthet pénzt a beszélgetés alatt jótékonysági célokra, lehet élő feliratozást kérni, itt is rendelkezésre állnak a valós idejű emoji reakciók, és megjelent a Stars is, ami egy virtuális pénznem, a beszélgetés alatt lehet küldeni, hogy a támogatók tulajdonképpen egy kiemelt helyre kerüljenek a beszélgetés során, vagyis mindenki lássa, hogy ők lelkes támogatói a beszélgetésnek.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Facebook, Clubhouse