Elindult a 444.hu

Elindult a 444.hu
Uj Péter és csapata blogokat szemléz és Twitter méretű híreket közöl. 15 ex-Indexes munkája az új ″portál″. A Magyar Jeti Zrt. 5 millió alaptőkével váltja meg a világot.

Egy Wordpress motor, 15 lelkes ex-indexes, és egy új oldal tartotta napokig izgalomban a hazai médiát. Mindenki kíváncsian várta, hogy mi is alakul ki a hónapok óta sztárolt kezdetben "Jeti Válasz" névre keresztelt portált.

A 444.hu végül április 29-én elindult, de azt gyanítom sokan fogják vitatni létjogosultságát. Az első benyomások ugyanis elég vegyesek. A szerkezete kicsit zavaros, a cikkek amolyan induló blog érzetét keltik. Bizonyos részei pedig közvetlenül egy másik designban működő blogba juttatják az olvasót, ahonnan nem vezet vissza semmi.

Talán a legfurább a hírek szekció, amelyet első nap Magyari Péter szerkesztett. A saját hírek hossza alig haladja meg egy megszokott Twitter bejegyzés hosszúságát, illetve több "via" megjelölésű anyagot is találtunk a hírek között, amelyek olyan forrásokra vezetik az olvasót, mint például a nol.hu.

A próbaüzem láthatóan még nem zökkenőmentes, de semmi kétségem róla, hogy Uj Péter csapata nagyon hamar ütőképes portállá fejleszti a 444.hu-t.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!