„Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok.” - Tomán Szabina természetes szépségében a Remind bookazine címlapján

„Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok.” - Tomán Szabina természetes szépségében a Remind bookazine címlapján
Nőnapon mutatták be a Remind bookazine legújabb számát, sorban a hatodikat, amelynek fő témája a longevity, azaz a hosszú és egészséges élet elérése. A tavaszi kiadvány címlapján Tomán Szabina látható, aki teljesen új arcát mutatta meg: a maga természetességében látható. Az üzletasszony ezzel a merész húzással többek között a lányainak akar példát mutatni az elfogadásról.

Tomán Szabinával kapcsolatban megszokhattuk, hogy mindig gyönyörű: tökéletes sminkkel és hajjal áll a fényképezőgépek és a kamerák elé. Éppen ezért volt óriási meglepetés a most megjelent Remind bookazine címlapja, amelyen minden sallang nélkül láthatjuk az üzletasszonyt. Szabina elmondta, régóta csodálja azokat a külföldi hírességeket, akik akár egy vörös szőnyeges eseményen is smink nélkül jelennek meg, felvállalva természetes szépségüket és úgy érzi, eljött az ő ideje, hogy ismert emberként megmutassa, hogyan néz ki a sok festék nélkül, inspirálva ezzel más nőket.

Ehhez pedig nem is találhatott volna jobb partnert, mint a most másfél éves Remind bookazine-t, amely a tudatos életmód iránt fogékony olvasókat célozza minőségi elgondolkodtató és szórakoztató tartalommal. A lapban László Krisztina főszerkesztő készített interjút Tomán Szabinával, amelyben az üzletasszony vall az önelfogadás fontosságáról és arról, hogyan sikerült kilépnie a komfortzónából a fotózás kedvéért. „Már egy ideje szerettem volna megmutatni, hogy mennyire jó ledobni magunkról a megfelelési kényszer súlyát, s nem mindig azt éreztetni a külvilággal, hogy tökéletes vagy” – mondta a korábbi modell.

Miközben Lábady István kamerája előtt pózolt, Szabina mesélt arról is, hogy mi vezetett eddig a különleges címlapig és hogyan reagált a családja, amikor megmutatta a képeket. „A mai világban szeretjük azt hinni, hogy mindenki tökéletes és már reggel így ébred: teljes sminkben, gyönyörű hajjal. Felelősségem van azzal kapcsolatban, hogy engem mindig ilyennek látnak és le akarom bontani ezeket a falakat: mert mögé kell látni, a siker, a szépség és a csillogás mögé. Ezzel a címlappal talán elkezdtem megrepeszteni ezt a kis üvegplafont és remélem sokan csatlakoznak majd. Számomra az a legfontosabb, hogy a két kislányom önmagával elfogadó legyen, és önbizalommal teli, egészséges boldog életet tudjon élni. Az első olyan dolog, amivel támogatni tudom őket az elfogadás: az, hogy elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok.”

„Amikor a családomnak megmutattam a címlapot, akkor azt mondták, hogy de mama, hát amikor felébredsz, akkor is szebb vagy mint most ezen a fotón. De én ezzel irányt szeretnék mutatni nekik is: 45 éves vagyok és teljesen jól vagyok a korommal és a kinézetemmel. Nem tudom, hogy meddig lesz ez így, de a természetes utat szeretném választani. Nekem tetszenek a ráncaim.”

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!