Eldördül egy lövés az influenszerek díjátadóján

Eldördül egy lövés az influenszerek díjátadóján
Január 31-én debütál a Hotel Margaret című új krimisorozat az RTL Klub műsorán. Akció és vígjáték elemeket is ígérnek a készítők, no meg persze sok ismert hazai színészt.

A Drága örökösök és a Keresztanyu után új sorozaton dolgozik a Scripted Productions. A forgatások már tavaly  júliusban elkezdődtek. Az új műfaji elemekkel készülő Hotel Margaret című napi krimisorozat január 31-től lesz látható a RTL Klub műsorán – írja a hvg.hu.

A csatorna közleménye szerint a történet Tihanyban játszódik, az izgalmak pedig már az első epizódban megkezdődnek, amikor lövés dördül egy sikeres influenszereknek tartott díjátadón.

„Könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet lesz, amely megidézi a Bujtor-filmeket, valamint az Agatha Christie-regényeket”- mondta a nyári forgatások idején Hámori Barbara, a sorozat showrunnere és producere.

A Hotel Margaret címszereplőjét Tóth Judit alakítja, de feltűnik a képernyőn Őze Áron, Pásztor Virág, Epres Attila, Losonczi Kata, Miller Dávid, Nyári Dia, Szabó Simon, Balázs Andi, Szabó Zsófi, Bede-Fazekas Szabolcs, Murányi Tünde, Csarnóy Zsuzsa, Harmath Imre, Szalay Bence, Schneider Zoltán is.

A Hotel Margaret teljesen új műfajnak számít itthon, napi krimi ugyanis eddig nem volt itthon képernyőn egyik hazai csatornán sem.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!