Eldőlt, melyik visszatérő pár folytathatja a Nyerő Párost!

Eldőlt, melyik visszatérő pár folytathatja a Nyerő Párost!
A Nyerő Páros villába visszatért párok közül Pataki Zita és párja, Attila gyűjtötték két nap alatt a legtöbb pénzt, így ők maradhattak versenyben teljes értékű játékosként. Nádai Anikó és párja, Peti, Somfai Péter és párja, Kriszti, valamint Kárpáti Rebeka és párja, Fecó végleg befejezte a játékot. Este igazi örömünnep volt a villában. Molnár Guszti és párja, Vivi végre megtarthatták a lakodalmat, amelyre a korábban titokban kötött házasságuk miatt nem volt lehetőség.

JJ Junior beleharapott a rántott zokniba: „De undorító!” A sztárpárok igazi ínyencségeket kóstolhattak meg a mai játékban, amik nem igazán nyerték el a fiúk tetszését…

Kiderült, melyik sztárpár költözhet vissza a Nyerő Páros villájába! A négy kiesett páros mindent beleadott a játékba, hiszen egyikőjük ismét versenybe szállhat a trófeáért. Most végre világossá vált, kik élhetnek a nem mindennapi lehetőséggel!

"Vegyél vissza!" - sírásig fajult Edina és Csuti vitája A szépségkirálynő és férje a játék után Gusztiékkal beszélgettek a konyhában, amikor váratlanul egy újabb veszekedés robbant ki közöttük.

LL Juniort „leverte a víz” A zenész alig hitt a fülének felesége szavai hallatán. „Felhúzol?!” – kérdezgette Kingát.

Csuti csiganyállal kente össze Guszti arcát A mindent elsöprő lagzi előtt Kulcsár Edina férje szépségápolási praktikákkal lepte meg a színészt. „Nagyon fura ez így utólag!” - idézte fel Guszti az estét.

Guszti könnyes vallomása: „Életet kaptam tőled! Mivel a színésznek és feleségének csak polgári esküvőjük volt, most egy felejthetetlen lagzit csaphattak. Igazi sztárvendégek is felléptek az estén: LL Junior és az Éjjel-Nappal Budapest mulatós duója, Lali és Virág is egy-egy dallal kedveskedett a násznépnek.

Előzetes: Kabát Petit keményen megszivatják a sztárpárok! (11.08.) „Ez az egész évad a te évadod!” – nevet Balázs, miközben végignézi, mi mindent művelnek a párosok a játékmesterrel. Nyerő Páros hétfő este 21:00-kor az RTL Klubon!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!