Eldőlt kik jutottak a Sztárban Sztár leszek! élő showjába

Eldőlt kik jutottak a Sztárban Sztár leszek! élő showjába
Óriási meglepetések, nagy csalódások és könnyek a Sztárban Sztár leszek! hétvégi középdöntőiben. Kicsit sem volt könnyű dolga a négy mesternek, de végül döntöttek: kiderült melyik 12 előadó jutott tovább az élő showba.

Október 9-én vasárnap 19.15-kor kezdetét veszi az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár leszek! élő showja. Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka felállították csapataikat, 3-3 kiváló előadóval vágnak bele az elképesztő átalakulásokba. A 12 legjobb hétről hétre énekórákon, táncórákon készül a mindent eldöntő vasárnap estékre, ahol élő adásban, néhány percben kell megmutatniuk mire képesek.

Köllő Babett csapatában ott lesz a nagy visszatérő, Molnár Sanyi, a 20 éves Piltman Anna és a kétgyermekes anyuka, Tóth Napsugár.

Tóth Gabi nagy dilemmák közepette a rocker Jósa Tamást, az utcazenész-egyetemista Szirtes Dávidot és az őrületes átváltozóművészt, Gőghová Tímeát választotta.

Pápai Joci csapata is összeállt: a zenész családból származó Bari Laci, a Beyonce-rajongó titkárnő, Oláh Szandra és Kálóczi Réka karaoke-buli szervező alkotja a csapatát.

Majka szintén beválasztott a legjobb háromba egy tavaly is indult jelentkezőt, Kaly Roland fodrászt, rajta kívül a DJ-showman László Attilát és a kubai énekesnőt, Yulaysi Miranda-t üdvözölte a csapatában.

A névsor ezzel teljes! A döntősök október 9-től azonban minden vasárnap este elbúcsúznak egyik társuktól.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!