Eldőlt, kik csapnak össze a Survivor döntőjében!

Eldőlt, kik csapnak össze a Survivor döntőjében!
Embert próbáló küzdelem a Holtak szigetén, majd elképesztő izgalmak a kiegészült Guazabara törzsben. Eldőlt, hogy kik mérettetnek meg az utolsó Törzsi Tanácson. Péntek este véget ér a több, mint 40 napon át tartó küzdelem és kiderül, hogy Zsófi, vagy Dani lesz a Survivor győztese.

Máté sírva érkezett meg a Holtak Szigetére: „Rózsa volt.” A holtak nem hittek a szemüknek, amikor meglátták Mátét a parton. Döbbenten hallgatták végig, mi történt a celeb játékossal a Törzsi Tanácson.

Rózsa sírva mesélt a Survivor-ről párjának. Miután újra találkozhattak ennyi nap után, Rózsa és Dávid elvonultak egy kicsit, hogy átbeszéljék, min is ment keresztül a civil versenyző, és természetesen eltörött nála a mécses.

Juliska mindennap férjére és kisfiára gondol: „Nekem ők a családom.” A celeb játékos örült ugyan új párjának, de nem bírta magában tartani érzéseit, és elmondta, hiába döntöttek úgy Sánta Lacival, hogy külön folytatják, neki ő jelenti az otthont.

Zsófi: „Nem hiszem, hogy bárki ugyanúgy szeretne, mint apu.” A civil játékos azonnal elsírta magát, amikor meglátta apukáját. Nem akarta elhinni, hogy újra találkozhat vele a Survivor-ben.

Így nyerte meg Dani a végső csatát a Holtak Szigetén! Alex, Sabira, Máté és Dani utoljára öltötték magukra a szürke ruháikat, hiszen a végső játékon eldőlt, melyikük térhet vissza a Guazabara törzsbe.

Vajon hogyan reagáltak Zsófiék Dani visszatérésére? Miután mindenkit legyőzött a Holtak Szigetén, Dani megjelent a Guazabara törzsben. Juliska és Rózsa rögtön odaszaladtak hozzá, de mit szólt ehhez Zsófi?

Ez a két harcos csap össze a Survivor Fináléjában! A Guazabara törzs tagjainak egy brutális játékon kellett megküzdeniük egymással. Nézd meg Rózsa, Juliska, Zsófi és Dani legdurvább pillanatait az utolsó összecsapásukon!

Zsófi és Dani lerombolták a tábort! Miután ők lettek a legjobbak az utolsó összecsapáson, Zsófi és Dani visszatértek a Guazabarába egy utolsó éjszakára. Így teltek az utolsó óráik a Finálé előtt!

ADÁS UTÁNI EXTRÁK EXTRA: Nagy Alexnek a beilleszkedés volt a legnehezebb kihívás a Survivor-ben! A celeb játékos szerette volna elkerülni a vitákat és a konfliktusokat, azonban ez nem sikerült neki. Vajon mi volt a legnehezebb számára az együttélésben?

EXTRA: Sabira nem akar többé Zsófival barátkozni? Kiesése után Sabira elmesélte, mit adott neki a Survivor. Persze, azt is elárulta, kik kerültek hozz a legközelebb a szigeteken, azonban kiderült, hogy Zsófi nem biztos, hogy köztük van.

EXTRA: Járai Máté felesége nyakába borult kiesése után. Miután távozott a Holtak Szigetéről is, Máté visszatért a hotelbe, ahol Kíra várt rá, aki a játékosok hozzátartozóival érkezett Dominikára, azonban Máté kiesése miatt nem találkozhatott a szigeten férjével. Az elmaradt pillanatokat viszont bepótolhatták.

Előzetes: Elérkezett a 2021-es celeb-civil Survivor Döntője! Zsófi és Dani csapnak össze a 20 millió forintos fődíjért és a túlélő címért! Vajon ki lesz a győztes? Péntek este 21:15-kor kiderül az RTL Klubon!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub