El Clásico Show-val készül a Spíler TV a vasárnapi Barca – Real Madrid rangadóra

El Clásico Show-val készül a Spíler TV a vasárnapi Barca – Real Madrid rangadóra
A spanyol foci szerelmesei már hetekkel ezelőtt bevésték naptárjukba a március 19-i dátumot, amikor is a Barcelona hazai pályán fogadja nagy riválisát, a Real Madrid csapatát. A Camp Nou stadionban zajló küzdelem túlzás nélkül a futball világ egyik legjobban várt tavaszi mérkőzése lesz, éppen ezért a Spíler TV egy igazi El Clásico Showal készül vasárnap estére.

A spanyol foci két ikonikus csapatának küzdelme évről évre hatalmas érdeklődésre tart számot, és nem csak a Barcelona vagy a Real Madrid drukkerei követik ilyenkor az eseményeket, hanem rengeteg futball-rajongó. Éppen ezért különleges felvezető és elemző műsorral készül a Spíler TV a La Liga két nagyágyújának március 19-i összecsapására.

Sztárvendégek érkeznek a Spíler szurkolói szobájába, a helyszínen izgulja végig a mérkőzést a Dancing with the Stars profi táncosa, Lissák Laura, aki nemrég testközelből tapasztalhatta meg a La Liga különleges légkörét Sevillában. De a stúdióba érkezik a hatalmas Barcelona drukker Harsányi Levente, és a generációk óta Real Madrid fanatikus Várkonyi Attila is. A fiúk jó hangulatban készülnek a közös meccsnézésre, ami ki tudja, hogyan változik majd az eredmény tükrében.

A felvezetőben helyet kapnak olyan, a helyszínen forgatott exkluzív anyagok, mint például a Real Madrid egykori kapusával, Iker Casillas-szal, valamint a Barcelona korábbi támadójával, Patrik Kluiverttel készült interjú. A kezdés előtt nem sokkal pedig a Camp Nou stadion gyepszőnyege mellől jelentkezik be Bognár Domokos a legfrissebb hírekkel. A mérkőzés után mikrofon-végre kapja a találkozó főszereplőit, így érdemes a meccs lefújása után is a Spíler2 műsorával maradni.

Természetesen a vasárnap esti közvetítés részét képezi a Spíler TV állandó spanyol foci stábjának szakmai útmutatása is, Farkas Balázs korábbi válogatott labdarúgó és Koppányi Gergely szakíró élőben kommentálja az eseményeket. E mellett pedig Szabó Zsolt egykori játékvezető szabálymagyarázó rovata sem maradhat el.

A Barcelona – Real Madrid találkozó során a Spíler TV-n most debütáló kiterjesztett valóságot alkalmazó grafikai látványelemek is bevetésre kerülnek, többek között ebben a formában mutatjuk be a Barca - Real közös „álomcsapatát" is, amelynek tagjait a hét folyamán Spíler TV közösségi felületein a nézők szavaznak meg.

El Clásico / Barcelona – Real Madrid rangadó 19:15-től a Spíler2 műsorán!

Barcelona - Real Madrid

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!