Egyszerre tradicionális és kortárs: megújult az Esterházy Magyarország Alapítvány honlapja

Egyszerre tradicionális és kortárs: megújult az Esterházy Magyarország Alapítvány honlapja
Ami ma tradicionális, a maga korában modern volt. Az Esterházy család évszázadok óta a kulturális és művészeti élet meghatározó szereplője. Ezt a tradíciót folytatja az Esterházy Magyarország Alapítvány megújult honlapja.

A weboldal küldetése az alapítvány sokrétű művészeti és oktatási tevékenységének átfogó bemutatása. Az új honlap letisztult, modern külsőt kapott.

 

A látogatót stilizált műtárgy animációként az Esterházy címer köszönti, majd diszkrét vízjelként úszik az egyes oldalak tartalma alatt, és köszön vissza a faviconban. Az oldal színvilágát a címerpajzs kék színe határozza meg.

Völgyi Balázs, az Esterházy Magyarország Alapítvány projektmenedzsere rámutatott, a webdizájn az alapítvány arculati elemeinek felhasználásával készült. Céljuk egy olyan fiatalosan elegáns honlap életre hívása volt, amely tükrözi programjaik szellemiségét. Hozzátette, kortárs művészeti kiállításaik, új típusú, a klasszikus zenét modern formában feldolgozó koncertjeik, illetve diákoknak szóló kreatív történelmi versenyük, az Estöri elsődleges célcsoportja egyértelműen a fiatalabb korosztály.

Az egyedi fejlesztés keretében megvalósult weboldal elkészítésénél kiemelt szempont volt az ügyfélközpontúság – erről már Fekete Attila, a fejlesztő fws online Kft. ügyvezetője beszélt. Az ügyfélközpontú webfejlesztés felhasználói dimenziója az átláthatóság, a gyors és stabil működés. A mai felhasználói igényekhez alkalmazkodva, a weboldal mobil eszközökön is optimális felhasználói élményt nyújt – jegyezte meg.

A honlap átlátható, nagy képekkel illusztrált, ahol az egyes híreket egy-egy kép jelöli, és arra kattintva lehet továbblépni a cikkre. Az ügyfélközpontúság üzemeltetői dimenziója a könnyű kezelhetőség. Mivel a honlap naprakészen mutatja be az aktuális projekteket, könnyen kezelhető adminisztrációs felületet kapott.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!