Egymásnak estek a kommentelők Tóth Andi friss fotója alatt

Egymásnak estek a kommentelők Tóth Andi friss fotója alatt
Nem kegyelmeznek az énekesnőnek.

Alaposan elszabadultak az indulatok Tóth Andi legutóbbi Instagram-posztja alatt. Az énekesnő mindig is megosztó személyiség volt, ám 2022-ben, úgy tűnik, különösen rájárt a rúd: korábban megemlítette, hogy bizony nem telt számára túl jól az elmúlt esztendő, a kommentelők pedig rá is világítottak ennek egyik fő okára - írja a BlikkRúzs.

Bármit csinál ugyanis, kritizálják - ezúttal éppen a szilveszteri sminkje és frizurája miatt vették elő.

"Szép vagy és nagyon szeretem a produkcióidat, de nem értem miért jó az, ha a gyönyörű arcodból tucat női arcot sminkelnek? Ez nem fér a fejembe. Legyen jó éved!"

"En amugy szeretlek de mi ez a haj? "

"Egy ilyen természetesen szép nőnek erre semmi szüksége. Majd rájön idővel. Még fiatal."

"Valóban szép ès csinos vagy de nem így ès nem ezen a képen…..így csak elfeded mind azt amit látni kell! Szerintem elromlott az IRÁNYTŰD…. És ne haragudj ha megbántottalak……" - ilyen és ehhez hasonló kommentekkel indult a hozzászólás-cunami; és akadt olyan is, aki ennél kevésbé finomkodott.

Egyesek "a régi Andit" hiányolták, elfelejtve, hogy az énekesnő mindössze 15 éves volt, amikor megnyerte az X-Faktor ötödik szériáját, és ezután magára maradt sikerével; sokak szerint egyszerűen lehetetlen elvárni, hogy valaki ugyanúgy nézzen ki, és ugyanúgy viselkedjen, mint 15 éves korában.

A smink pedig, pár extravagáns, a rajongók szerint nagyon is illik egy bulihoz - a szilveszter egyébként sem a szolid kinézetről szól.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Tóth Andi