Egyedülálló magazinnal zárja az évet a Street Kitchen

Egyedülálló magazinnal zárja az évet a Street Kitchen
A Street Kitchen közel 160 oldalas téli lapszámát ezúttal nemcsak karácsonyi-újévi receptekkel és hasznos sütési-főzési tippekkel töltötte meg a csapat, de egy 32 oldalas extra melléklet – térképekkel, bakancslistával – is jár a magazinhoz.

Az ünnepi időszakban is igyekszik megkönnyíteni a sütést-főzést kedvelők életét a Fördős Zé szakmai vezetésével fémjelzett gasztrocsapat. A Street Kitchennél hagyomány, hogy az év végét egy téli magazinnal zárják, tele ünnepi receptekkel és hasznos gasztronómiai tippekkel.

„Egy klasszikust is idézhetnék, igaz, kicsit másképp, miszerint: Nincs karácsony, Street Kitchen-magazin nélkül... Mindig akad, aki megkérdezi tőlem, hogy ennyi idő után még mivel tudjuk megtölteni az ünnepi lapszámot az egész éves receptmennyiségünk mellett. Ez nem esik nehezünkre, sőt minden alkalommal komoly szerkesztőségi csata zajlik azért, hogy mely ételek kerüljenek be a repertoárba. Évről évre egyre kreatívabb és ötletesebb a csapatunk. A mostani lapszámban az SK minden arca saját rovattal jelentkezik, így egy igazán jó hangulatú, poénos fotózás eredményét is láthatják majd az olvasók" – meséli Fördős Zé.

Felzabáltuk Magyarországot!

„Egyre több kezdeményezés irányul arra, hogy a gasztronómiai élet lüktetése télen is intenzív maradjon. Mi is azt tapasztaljuk, hogy attól, mert hűvösebb az idő, még nem áll meg az élet, nem kell bezárkózni a négy fal közé. Éppen ezért ezúttal egy 32 oldalas extra melléklettel készültünk, amely nemcsak egy pipálható bakancslistát tartalmaz a téli gasztrokalandokhoz, de extra térképeket is. A Felzabáltuk Magyarországot!elnevezésű mellékletben a legkedvesebb kelet- és nyugat-magyarországi helyeink mellett Budapest kihagyhatatlan lokációit vettük górcső alá, így a kőbányai kínai negyed, Újbuda és a pesti belváros gasztrohelyeit is teszteltük. Mindezek mellett a retró kaják, a zserbóvariációk, a tepsis vacsorák, de a cukormentes sütemények is szerepet kapnak a magazinban" – árulta el a mától megvásárolható téli lapszám kapcsán Fördős Zé.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Street Kitchen