Egy váratlan telefonhívásnak köszönhetik sorsukat Balogh Levente jelöltjei

Egy váratlan telefonhívásnak köszönhetik sorsukat Balogh Levente jelöltjei
A jelölteknek négy csapatban egy különleges színváltó csodalimonádét kellett elkészíteniük. A végeredményhez át kellett utazniuk a városon, hogy különböző állomásokon szedjék össze a hozzávalókat. Egyik csapat sem figyelt azonban arra, hogy csak a receptben megadott mennyiségeket vihetik el a limonádé hozzávalóiból, ezért kivétel nélkül mindenkinek voltak plusz körei.

Az Office-ba érve mindenki elkészítette a limonádékat, amik ízre megfeleltek Balogh Leventének, de az utolsóként végzett csapat tagjaival külön elbeszélgetett. Levente végül egyiküket sem küldte el, de csakis azért, mert egy fontos tárgyalásra kellett mennie.

Gombár Betti úgy érzi, ő jobban odateszi magát, mint a többiek

A nap épp, hogy felkelt, amikor Balogh Levente jelöltjei belépnek az Office-ba. A korai órákban van, aki még csak a kávéját ízlelgeti, azonban Gombár Betti máris tettre kész.

 

Eluralkodik a feszültség Rachel és Márió között

Rachel nehezen viseli, hogy csapattársai, Péter és Márió nem hagyják érvényesülni a feladat teljesítésénél. Utolsóként indulnak az Office-ból, de a kialakult negatív hangulatot Péter egy csoportos csatakiáltással próbálja oldani az autóban. Ennek ellenére a feszültség tovább fokozódik a csapattagok között, akik úgy érzik, nem tudnak hatékonyan együttműködni.

 

Balogh Levente csalódott az utolsóként végző csapatban

„Amíg Eszter a teher alatt egyre erősebb lesz, addig Bence a teher alatt kezd elfogyni” – összegezte véleményét Balogh Levente segítőjének, Farmosi Lariszának.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!