Egész évben a PENNY-vel főzhetünk! - Tovább folytatódik az együttműködés az RTL népszerű reggeli műsorával

Egész évben a PENNY-vel főzhetünk! - Tovább folytatódik az együttműködés az RTL népszerű reggeli műsorával
Egyéves időtartamra hosszabbította meg együttműködését a PENNY és az RTL Reggeli. Idén minden adásnapon az áruházlánc biztosítja a Kifőzde rovat finom fogásainak megalkotásához szükséges változatos, gyorsan elkészíthető és pénztárcabarát alapanyagokat.

A PENNY és az RTL Reggeli közti partnerség 2022 szeptemberében kezdődött, és a nagy sikerre való tekintettel a felek idén is folytatják a kooperációt.

„Ennek az együttműködésnek köszönhetően remek lehetőség nyílik arra, hogy az emberek még szélesebb körben megismerjék a PENNY-t és kiváló ár-érték arányú termékeinket. Emellett olyan alapanyagok felhasználását is bevezethetik hétköznapjaikba, amelyeket talán eddig még nem ismertek. A műsornak köszönhetően továbbá megmutathatjuk, hogy egy finom, egészséges fogás kedvező árú összetevőkből is elkészíthető, méghozzá gyorsan. Mentes receptjeinkkel pedig inspirációt nyújthatunk az egészségesebb életmódot követő, vagy valamilyen ételintoleranciával küzdő emberek számára is” – nyilatkozta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

Az együttműködés keretein belül a pénztárcabarát receptekről videók is készülnek, amelyek elérhetőek a PENNY Youtube csatornáján és a penny.hu oldalon egyaránt, ez utóbbinál Főzz velünk! cím alatt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!