Durva viták a Survivor játékosai között

Durva viták a Survivor játékosai között
Olyan indulatokat hozott ki az egymás elleni verseny Bálintból és Gáborból, hogy Joe-nak kellett rendet tenni.

Még csak pár napja tart a Survivor, de már most kijelenthetjük, hogy ilyen nagy és durva viták talán még sosem voltak a műsor történetében. Leginkább a civilek csapatában van feszültség, Zsófit szidják általában a társai, most azonban a két törzs egymás elleni versenyén alakult ki egy durva vita. Gábor és Bálint a verseny hevében úgy összevesztek, hogy Joe-nak kellett közbeszólni - írja az nlc.hu.

A két srác egy ideig csak heccelte egymást, aztán Bálint elkezdett kiabálni Gábornak, nála pedig kicsúszott egy anyázás, amire a korábbi valóságshow-hős igencsak ideges lett. Végül a műsorvezető szólt, hogy hagyják abba és a játékkal foglalkozzanak.

A verseny után Bálint odament ellenfeléhez és megmondta neki, hogy ez azért durva volt, de nincs harag. Joe később kiállt a két törzs elé és elmondta nekik a véleményét. „Mégis mi a fenét képzeltek? Ez egy játék, csapatjáték, nem tiszteltétek a játékot, sem pedig egymást. Vannak köztetek sportolók, így viselkedtek? Ha még egyszer így viselkedtek, első körben elvesztitek a játékot, második körben az az illető végleg elhagyja a szigetet. Nem akarok még egy ilyet meglátni, nem méltó hozzátok! Remélem, érthető voltam” – mondta Joe.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Survivor, RTL Klub