Dupla jubileum A Konyhafőnökben!

Dupla jubileum A Konyhafőnökben!
A Középdöntő utolsó előtti napján nem csak A Konyhafőnök 10. évadát, de a Street Kitchen 10. születésnapját is megünnepelték a séfek, Fördős Zé, valamint korábbi vendégzsűri tagok, egykori és jelenlegi versenyzők.

Újra csapatban főztek a középdöntősök, akiknek most nagyon magasra tették a mércét. Ugyanis amelyik csapat behúzza a pontot, a második feladatot megússza, legalábbis ebben a pillanatban ezt még így tudták. Partyfalatkák készültek a tetőtéri bulihoz, 30-30 adagban. Ezúttal is a szerencse döntötte el, kinek mit kellett főznie.

Sárközi Ákos csapata nyerte meg a partyt, de nem mindenki örülhetett a második feladatnál. A fekete kötény búcsút intett az évadtól, de súlyos következménye lett annak, aki a legtöbbször hordta: Nagy Daninak be kellett állnia főzni, egyedüli kék versenyzőként, hogy egyéniben teljesítsen. Alapanyagpárok hevertek a pultban, törpék és óriások pultja várta a középdöntősöket, például polip és bébipolip, strucctojás és fürjtojás, amiket párosítaniuk kellett.

A következő adás a Középdöntő utolsó napja: kiderül ki az a hat versenyző, aki bekerül a Döntőbe és séfkabátot húzhat!

Molnár-Thomka Hanna nem hallgatott a konyhafőnökére

A Street Kitchen bázisán Kettel-Fülöp Flóra irányította a kék csapatot főzés közben, azonban hiába adta ki az utasításait mindenkinek, Molnár-Thomka Hanna nem azt csinálta, amit kért tőle. A lazac feldolgozása és a meg nem beszélt köretek is feszültséget okoztak közöttük.

 

A piros csapat félidőnél még a nyers tésztájukkal küzdött: „Éreztem, hogy káosz van”

Obersovszky Nóra felelt a piros csapat irányításáért a Street Kitchen konyhájában, azonban hamar kiderült, hogy az égetett tésztával meggyűlik majd a bajuk, mert nagyon lassan haladtak vele. A főzés során ráadásul nemcsak az idő, hanem az elégetett karamellek is hátráltatták őket.

 

A Street Kitchen bázisán különleges vendégek zsűrizték a csapatok ételeit

A Konyhafőnök egykori versenyzői, győztesei, sőt Michelin-csillagos séfek voltak a jubileumi buli vendégei a Street Kitchen tetőteraszán. Az ismerős és tapasztalt arcok feleltek érte, hogy kiértékeljék a piros és a kék csapat ételeit.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!