Drámai képsorokkal indul ma este a Hazatalálsz

Drámai képsorokkal indul ma este a Hazatalálsz
Január 23-án este, dupla résszel kezdetét veszi a Hazatalálsz című új, napi sorozat, ami Farkasligetre kalauzolja a TV2 nézőit. Érzelmekből nem lesz hiány, szerelmek, családi tragédiák, súlyos titkok és konfliktusok övezik a festői kisváros lakóinak életét.

A kezdő képsorokban drámai autóbaleset szemtanúi lehetnek a nézők, ami egy végzetes családi vita után következik be. A feleség, miután rájött, hogy a férje megcsalja, teljesen kiborul és ebben a felfokozott idegállapotban ül a volán mögé, így a tragikus végkifejlet szinte sejthető... A balesetben mindkét szülő meghal, rokonok híján pedig a Vitéz gyerekek nevelőintézetbe kerülnek. Aztán 26 évet ugorva az időben folytatódik a történet, amikor az immár felnőtt Vitéz Tamást korrupció gyanúja miatt felfüggesztik rendőri állásából, a felesége elhagyja, így neki kell gondoskodnia hét éves kislányáról. Kilátástalan helyzetében visszatér gyerekkora helyszínére, Farkasligetre és alaposan felbolygatja a kisváros lakóinak életét.

A főszereplők, Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid és Jaskó Bálint a hétfő reggeli Mokkában meséltek karakterükről és a forgatásokról.

Mokka beszélgetés

Hazatalálsz – január 23-tól minden hétköznap este 21:05-től a TV2 műsorán!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!