Drámai fordulat a Nyerő Párosban

Drámai fordulat a Nyerő Párosban
Az egyik párnak azonnal el kellett hagynia a Nyerő Páros villát!

„Legyen vége a szövetségnek” – Béciéknek már fejfájást okozott, hogy Daniék oldalán állnak Norina és Béci úgy érezték, hogy a szívük a másik oldalhoz húz, ezért közölték Daniékkal, hogy mostantól nem állnak velük szövetségben. A páros ugyanakkor kihangsúlyozta, hogy mindezt nem azért teszik, mert átállnak Bencéékhez.

Ezzel a játékkal költözhetett vissza valaki a Nyerő Páros villába Madár Veráék, Lotfi Begiék és Muri Enikőék újra megmérkőztek, hogy egyikük számára folytatódhasson a verseny. A pároknak négy dolgot kellett becsomagolniuk – köztük Kabát Petit is –, aki pedig a leggyorsabban lett kész, új esélyt kapott a Nyerő Párosban.

Így fogadták Muri Enikő és Tóth Szabi visszatérését a sztárpárok A versenyzőket sokkolta, amikor megtudták, hogy egy korábban kiesett páros újra beköltözik a villába. Amikor kiderült, hogy Enikő és Szabi tér vissza, néhányan majd kiugrottak a bőrükből, akadtak azonban csalódott arcok is.

„Borzalmasan szenvedtem” – ez a játék döntött arról, hogy kinek kell azonnal távoznia a Nyerő Párosból Ilyen még soha nem történt a Nyerő Párosban: ezúttal sem veszélyzóna, sem szimpátiaszavazás nem volt. Az a pár, aki a közös játékban a legrosszabbul teljesített, kiesett a Nyerő Párosból. Íme a sorsdöntő feladat, amiben egy betonkeverőbe kellett eljuttatniuk a sódert, a cementet és a vizet a pároknak.

Drámai fordulat: az egyik párnak azonnal el kellett hagynia a Nyerő Páros villát Ezúttal nem volt veszélyzóna és szimpátiaszavazás sem. Az egyik páros rendhagyó módon, azonnal kiesett a játékból. A videóból kiderül, hogy melyik páros számára ért véget így a Nyerő Páros.

Tóth Bence sírva vonult félre: Egyre nehezebb ezt a plusz lelki terhet viselni Hódi Pamela párja úgy érzi, hogy nemcsak fizikálisan, de mentálisan is kezd kifogyni a tartalékokból, és egyre jobban hiányzik neki a kislánya.

Előzetes: Muri Enikő keményen beszól Megyeri Csillának és a „sleppjének” A Nyerő Páros csütörtöki adásában Sebestyén Balázs kíméletlen kijelentést tesz, Törőcsik Dani egy bothoz hasonlítja egyik versenytársát, Muri Enikő pedig Megyeri Csillát lepi meg szavaival. További részletek 21 órától az RTL Klubon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros