Dombóvári István elkapta a koronavírust, életveszélyes állapotba került

Dombóvári István elkapta a koronavírust, életveszélyes állapotba került
Negyven fokos lázzal feküdt a koronavírusos Dombóvári István, miközben már a tudata sem volt tiszta.

Drámai Facebook-bejegyzésben közölte Dombóvári István, hogy bár be volt oltva, vigyázott, komolyan vette a járványt, mégis elkapta a koronavírust. A 43 éves humorista azt írta, vele együtt nagyon beteg lett a felesége és a 10 hónapos kisfia is - vette észre az nlc.hu.

Több mint egy hétig lebegtem 40 fokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta. A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes – fogalmazott a posztban kiemelve, hogy felesége egy hős, mert nagybetegen ápolta őt és a kisfiukat.

Elmondása szerint a gyógyszerek tönkretették a gyomrát, és a Covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdejében. Még mindig alig kap levegőt, és túl van egy egyhetes infúziós kúrán. „Enni, állni sőt beszélni se nagyon tudok még, de már látom, hogy nem fogok meghalni!” – írja, és hozzáteszi, hogy ha nincs a háziorvosa, biztos benne, hogy belehal.

Aztán rátér arra, hogy sokan nem hisznek benne, de a koronavírus igenis létezik, és akár halálos is lehet.

Takarózhatsz majd ennél jobb sztorikkal, hitegetheted magad mindenféle olcsó konteóval, röhögd ki azokat, akik elővigyázatosak, nyugodtan csináld, gyűjts vele jó sok lájkot. A vírus meg majd figyel téged egy sötét sarokból, és meg fog ölni! Teljesen evidens, hogy OLTASD BE MAGAD!!! Ezt ÉN mondom, nem az RTL, Fidesz, Soros György meg minden, amit ilyenkor reflexből válaszként kapunk a mindentagadóktól! – szól a vírustagadókhoz Dombóvári István, és arra kéri őket, hogy tanuljanak az ő példájából.

Egyúttal bejelentette, hogy lemondja az idei összes fellépését, mert nem látja biztosítottnak sehol, hogy a vírus ne terjedjen tovább.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!