″Dolgozott-e prostituáltként?″ - Farkas Timi maga kérte, hogy hazugságvizsgálóra kötve válaszolhasson erre

″Dolgozott-e prostituáltként?″ - Farkas Timi maga kérte, hogy hazugságvizsgálóra kötve válaszolhasson erre
Kiderült, sokan ajánlottak már neki pénzt szexuális szolgáltatásért, valaki pedig 100 ezret fizetett volna a barátnőjének, ha megszerzi a fehérneműs képeit. A „20 perc őszintén” című műsor vendége az egyik legismertebb magyar influencer, Farkas Timi volt, akit 600 ezren követnek a TikTokon és 400 ezren az Instagramon.

A „20 perc őszintén” sorozat lényege, hogy közismert emberek vállalják, megválaszolnak bizonyos kérdéseket úgy, hogy közben egy hazugságvizsgálóra kötik őket. A műsorban egy rövid bemelegítő beszélgetés után az alanyok egy szakértői hazugságvizsgálaton vesznek részt. Pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak, amelyek kihívást jelentenek, de olykor meg is nevettetik őket. Ezután azt is megtudhatják, milyen eredménnyel zárult a vizsgálat: a műsorvezetővel, Peller Mariannal beszélik át, hol jelzett kilengést a műszer, és vajon mi lehet ennek a hátterében.

A 23 éves Farkas Timi 16 éves kora óta influencerkedik. Peller Mariannak beszélt arról, sokakat látott már ebben kiégni, volt, aki összeomlott, és rá is nagyon rossz hatással volt az elején az influencer-lét.

„Szerintem kicsit kifordultam magamból. Nyilván kell színészkedni, mert nem szeretnéd te se mindenedet megmutatni, csak egy idő után, amikor kikapcsolt a kamera, azt éreztem, hogy úgy maradtam. És rájöttem, hogy a valódi személyiségem valamikor három évvel ezelőtt ott maradt a kisszobában, és vissza kéne szerezni.”

A mélyponton úgy érezte, teljesen egyedül maradt: „Én a családom nagy részével megszakítottam a kapcsolatot. Mai napig ködös, hogy miért. Most már kibékültünk, meg rendeződött, de ott volt egy ilyen bökkenő, hogy Jézusom, nem vagyok önmagam, nincs mellettem senki.” Hamar elköltözött otthonról, és úgy érzi, a saját korosztályánál már sokkal többet látott. Ezért van az, hogy manapság inkább idősebbekkel, 30-35 évesekkel barátkozik, és keményen dolgozik azon, hogy visszaszerezze saját személyiségét, új célokat találjon.

Először fordult elő, hogy valaki maga kérte, tegyen fel neki néhány kérdést a hazugságvizsgálatot végző szakember. Timi válaszolni akart arra a kérdésre, hogy dolgozott-e valaha prostituáltként: „Az emberek 50-60%-a azt gondolja, hogy igen, ez volt a munkám, nagyon sokszor hallottam vissza randikon, barátság elején, meg láttam vissza kommentekben, posztokban, hogy mások ezt így nagyon komolyan gondolják. És hiába mondom, mert az ember nyilván letagadja, ha történt is ilyen. Hát akkor a gép csak nem hazudik!”

A kérdésre nemmel válaszolt. Az viszont kiderült, előfordult, hogy autókat akartak a nevére íratni, százezreket, milliókat ajánlottak neki szexuális kapcsolatért. 100 ezer forintot ajánlottak az egyik barátnőjének is, hogy adjon át róla fehérneműs képeket. Sokan pedig arra próbálták rávenni, hogy regisztráljon az OnlyFans-re. „Néha azon gondolkodom, hogy bárcsak lennék ilyen gátlástalan, és jól megszedhetném magam belőle, de egyszerűen nem megy. Nekem nem megy.”

Arról is beszélt, hogy neki fontosabb, hogy szeressék, mint hogy ismert legyen. De pszichológushoz jár, mert képtelen elfogadni, hogy van, aki valóban szereti. Ő volt az első, akinek könnyek folytak végig az arcán a poligráfos vizsgálat közben. Hogy melyik kérdésre reagált így, az is kiderül a szeretlekmagyarorszag.hu és a FemCafé közös műsorának legújabb részéből.

A műsor készítője a P&A Productions, támogatója a GLS Hungary és az Apenta.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!