Dobó Ági felelevenítette fájdalmas emlékeit, a Tipi-tapi játékban pedig furcsa helyekre nyúlkáltak a sztárok

Dobó Ági felelevenítette fájdalmas emlékeit, a Tipi-tapi játékban pedig furcsa helyekre nyúlkáltak a sztárok
Az Activity 11. részében ismét megmérettették magukat a hírességek a tapogatós feladatban. De a játékok előtt – ahogy az lenni szokott – a játékvezető elbeszélgetett kicsit a sztárokkal, akik ezúttal is őszintén megnyíltak Járai Máténak.

„Igaz, hogy amikor a gyerekeket vártad, akkor így azt mondtátok a férjeddel, hogy no szex?” – Máté kíváncsi volt, hogy vajon miért döntött úgy az egykori szépségkirálynő és párja, hogy szexmentes életet élnek átmenetileg. Dobó Ági elárulta, ez nem az ő döntése volt. Kiderült, hogy párjának, Csabának vizuálisan nem jött össze a dolog onnantól, hogy láthatóvá vált a kétgyermekes anyuka gömbölyödő pocakja.

A kezdeti beszélgetések után jöhettek a játékok, és elkezdődött a pénzgyűjtés. Dobó Ági Rekop Gyurival játszotta a Tipi-tapit, aki úgy nyúlt be, hogy Ági észre sem vette. Végül azonban ő is összeszedte minden bátorságát, és jól belemártotta ujjait a tálba, majd Járai Máté szájába.

És ha már ott tartunk, hogy ki hova nyúlkált, nem mehetünk el szó nélkül Kármán Odett játékos jelenete mellett sem. Nem sikerült felismernie párját az arca alapján, ezért úgy döntött, mélyebbre tapogat a búra alatt, hogy megbizonyosodjon arról, vajon tényleg Norbit rejtegetik-e a műsor készítői.

Nagy Alexandrának viszont egy igazi kígyót kellett megérintenie. A színésznő aggódott, hogy mi lehet a dobozban, amit Csonka Andrással próbáltak megfejteni. Néha a színész kezét, néha pedig a feladványként debütáló kistermetű óriáskígyót simogatta, aminek az lett az eredménye, hogy Alexandra majdnem elájult – erre figyelmeztette is a többieket Rekop Gyuri: „A gádzsi összeomlott”.

„A gádzsi összeomlott” – Nagy Alexandra majdnem elájult a madagaszkári boától

 

Intim testrészével buktatta le Kamarás Norbit párja, Kármán Odett?

 

Járai Máté Dobo Ági ujjáról nyalogatta a Tipi-tapi feladványt

 

Dobó Ági párja nem akart lefeküdni a szépségkirálynővel: Onnantól, hogy nőtt a hasam, Csabának ez vizuálisan nem jött össze

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Activity, RTL, tv műsor, MEC