Digital Hungary: elindulunk

Digital Hungary: elindulunk
A Digital Hungary portált egyrészt azért hoztuk létre, hogy a konferenciáinkon elhangzó gondolatokat, ötleteket, véleményeket azok számára is elérhetővé tegyük, akiknek nem volt módjuk részt venni a konferencián.

A portálon terveink szerint az egyes konferenciák közeledtével a felkért előadók gondolatébresztő, vitaindító írásai lesznek olvashatók, illetve a velük készült videó-interjúk lesznek megtekinthetők. A konferenciákat követő időszakban az elhangzott előadások, fórumok bőséges tartalmi kínálatából válogatjuk ki a legnagyobb érdeklődést és visszhangot kiváltó témákat, szöveges anyagok és videók formájában. Emellett felkért szerzőink folyamatosan, tehát a konferenciák közötti időszakban is gondoskodnak a szakmai aktualitásokat tartalmazó cikkek, tanulmányok megjelenéséről.

Konferenciáink rendkívül átfogó szakmai anyaga, illetve felkért és önként jelentkező szerzőink írásai, felvételei rövid időn belül valóságos szakmai tudásbázissá alakítják a portált, amelyen minden érdeklődő könnyen rátalál az éppen keresett vagy számára releváns információra.


A minél szélesebb merítés érdekében ezúton is arra szeretnénk buzdítani minden szakmabelit, hogy amennyiben mások érdeklődésére joggal számot tartó közlendője van a média, a marketing, az e-kereskedelem, a start-up-ok vagy a közösségi média témakörében – akár kapcsolódik valamely konferencia tematikájához, akár nem – közlendőjét juttassa el nekünk, hogy megoszthassuk - természetesen a szerző megjelölésével – a piac egészével.
A leadott anyagot elsősorban a Digital Hungary weblapon publikáljuk. Az olvasottság, illetve a nézettség növelése érdekében anyagainkat beharangozzuk a konferenciák FB oldalain (összesen kb. 9 ezer követő), valamint a heti hírleveleinkben (11 ezres szakmai adatbázis).

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!