Curtisék elhagyták az országot

Curtisék elhagyták az országot
Nem sokkal azután, hogy Curtis heteket töltött el Kolumbiában, ismét elhagyta az országot, ám most nem ment túl messzire.

Curtis élete legnagyobb kalandjára mondott igent, amikor elfogadta az RTL felkérését a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évada kapcsán. Határozott célokkal ment ki, és gyakorlatilag teljesítette a küldetését, ami nem kevés pénzt hozott neki a konyhára - írja a liner.hu.

Egyrészt jobb formába akart kerülni, ami sikerült is, hiszen közel 10 kiló feleslegtől szabadult meg. Látszik is a formáján, hogy lement pár kiló a dzsungelben, ami nyilván kényelmesebb is, és jó alapot adhat neki a folytatása.

Másrészt győzni ment ki, végig ez lebegett a szemei előtt, és megcsinálta. Megérdemelten húzta be az első helyet, aminek nagyon örült, majd sietett is haza a szeretteihez, akik alig várták, hogy újra magukhoz ölelhessék.

A kisfia hiányzott neki a legjobban, de az édesanyját is meglátogatta, akinél elfogyasztott egy finom ebédet. Curtis a táborban eltöltött idő alatt nyilván a barátnőjére is sokat gondolt, az ő lelki jelenléte szintén sokat erősíthetett azon, hogy erős maradjon. A hazatérés után Curtis és szerelme az osztrákok felé vették az irányt, hogy vásárolgassanak egy kicsit. Egy jól megérdemelt közös program, aminek az ideje alatt nem kellett tartaniuk a fotósok tömegétől.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Curtis