Curtis és a magyar David Guetta „szórakoztatta” Az álommeló jelöltjeit

Curtis és a magyar David Guetta „szórakoztatta” Az álommeló jelöltjeit
A három döntős jelöltnek egy céges buli rendezvényszervezői feladatait kellett ellátnia. Kása Eszter magához vette az irányító szerepet, Steiner Rachel pedig csak a rá kiszabott munkára koncentrált, önálló ötletekkel nem segítette a csapatot. Viszont még így is jobbnak bizonyult Polgár Péternél, aki nem tudott élni a Balogh Leventétől kapott második lehetőségével - számára véget ért az elnöki asszisztensi pozícióért zajló küzdelem. Két nap van hátra a választási folyamatból, és már csak Eszter és Rachel között kell döntenie az elnök úrnak, hogy ki nyeri meg Az álommelót.

A magyar David Guetta pokollá tette Rachel munkanapját

Bulimentő akcióba kezdtek Balogh Levente segítői, miután megkapták az elnök úr videóüzenetét. A rendezvény helyszínén szembesültek azzal, hogy mi vár rájuk a nap folyamán, de volt, ami még így is váratlanul érte őket. Például Balla Péter Zsolt, azaz David Guetta hazai hasonmása, akinek rengeteg kritikája és igénye volt – mindezt Rachelnek címezve.

 

Rachel magára haragította a beépített Curtist

Balogh Levente távollétében Keserű Balázs bízta meg Curtist, hogy nehezítse meg egy kicsit a jelöltek dolgát. A rapper tornádóként söpört végig a rendezvény helyszínén, Rachel, Péter és Eszter pedig csak kapkodták a fejüket, és azt se tudták, hogyan járjanak Curtis kedvében.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: RTL, Álommeló, Curtis