Csobot Adél „nem”-et mondott, mire a versenyző megfenyegette, hogy megveri Istenes Bencét

Csobot Adél „nem”-et mondott, mire a versenyző megfenyegette, hogy megveri Istenes Bencét
Elszabadultak az indulatok az X-Faktor selejtezőjén, amikor egy közepesen gyenge teljesítményt produkáló versenyzőt nem akart tovább engedni a zsűri. A helyzetet végül Puskás Petinek sikerült elsimítani.

Magabiztosan jelent meg a színpadon a magát rappernek nevező 27 éves László Tamás. A produkciója viszont nem aratott osztatlan sikert a zsűri körében. ByeAlex bizalmat szavazott a versenyzőnek, mert bár „hülyegyereknek” tartja, úgy látta, van affinitása a műfajhoz. Gáspár Laci szintén „igen”-nel szavazott.

A tehetségkutató egyetlen női mentora, Csobot Adél viszont egyértelmű „nem”-et mondott, melyet azzal indokolt, hogy elálmosodott közben, a szöveget középszerűnek, a produkciót pedig unalmasnak és lomhának találta. A versenyző ekkor beszólt a mentornak, hogy ezesetben megveri a férjét, Istenes Bencét.

A zsűritagok először nevettek, majd megvédték Adélt. Gáspár Laci felszólított a versenyzőt, hogy kérjen bocsánatot, mert a nőket mindenkor tisztelni kell, nem lehet velük ilyen stílusban beszélni.

Puskás Peti ennél is jobban helyre tette a magabiztos versenyzőt:

„Most, hogy az Adéllal vagánykodtál, nem vele kellett volna, hanem meg kelle tt volna mutatni, hogy mit tudsz. Nem tudsz semmit, úgyhogy nem, kiestél. Köszönjük szépen!”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!