Csak történeteket akarunk mesélni. Videóinterjú Kapitány Ivánnal.

Csak történeteket akarunk mesélni. Videóinterjú Kapitány Ivánnal.
Bár a sorozatok hosszútávon a streamingre költöznek, a jelenleg Magyarországon a nézői szokások továbbra is a sugárzott adást részesítik előnyben – véli Kapitány Iván rendező, operatőr, producer, forgatókönyvíró.

A szakember szerint bár külföldön láthatóan működik, a hazai streaming piac pénz hiányában nem bír el önállóan televíziós kategóriájú prémium sorozatot. Kapitány Ivánnal beszélgettünk még többek között a Malév bejrúti katasztrófájáról szóló sorozat ötletéről, és hogy milyen hatással vannak a hazai filmgyártásra és a szakemberekre a nemzetközi produkciók forgatásain való részvétel. Szó volt arról is, hogy mennyire felértékelődött a filmezés szerepe a koronavírus alatt a kényszerű leállás miatt és a vírus mennyire drágította vagy lassította a munkafolyamatokat.
A videóinterjút az ismertetőt követően tekintheti meg.

Kapitány Iván ismertető:

Rendezőként és/vagy producerként jegyzi többek között az Üvegtigris 1 és a Kútfejek című játékfilmeket, a Limonádé tv-sorozatot, a Popdaráló zenés vetélkedő-sorozatot és a nagy sikerű Beugrót is.

2017 tavaszán indult A mi kis falunk című tévésorozat (RTL Klub), amelynek vezető forgatókönyvírója, producere és rendezője. Mellette készítette a Válótársak, Korhatáros szerelem és a Jófiúk produkciókat.  Az RTL Klub tavaly mutatta be a Segítség! Itthon vagyok! című sitcomot, amelynek kreátora és rendezője.

Interjú Kapitány Ivánnal.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!