Cristiano Ronaldo ismét apuka lesz, ráadásul ikreket várnak

Cristiano Ronaldo ismét apuka lesz, ráadásul ikreket várnak
Ismét apuka lesz a világhírű sztárfocista, Cristiano Ronaldo. Boldog családi fotókat posztolt Instagram-oldalán, és még az ikrek ultrahangfotóját is megmutatta követőinek.

A 36 éves Cristiano Ronaldotól egyáltalán nem áll távol az apaság, hiszen már négy gyermekével élhette meg annak örömteli pillanatait. Most úgy tűnik, hogy az amúgy is népesnek nevezhető család tovább bővül, sőt nem is egy, hanem rögtön két taggal. A sportoló és barátnője, a 27 éves Georgina Rodriguez az Instagramon jelentették be, hogy hamarosan ikreik lesznek - vette észre a 24.hu.

 

„Örömmel jelentjük, hogy ikreket várunk. A szívünk csordultig van szeretettel – alig várjuk, hogy találkozzunk veletek” – írják a fotó alatt.

Ronaldo nem először lesz ikerpár édesapja. Ikrei, Eva és Mateo már 4 évesek. A sportoló rajtuk kívül egy 11 éves kisfiú, és a Rodriguezzel közös kislányuk, a 3 éves Alana büszke apukája.

A focista ritkán posztol közös fotót a gyerekeivel, főleg olyat, ahol mindannyian egyszerre szerepelnek. Tavaly a 24.hu osztotta meg Ronaldo családi Instagram fotóját.

 

„A családdal töltött idő a legjobb”- olvasható a boldog családi fotó alatt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!