Cicaharc van kialakulóban Hódi Pamela és Muri Enikő között

Cicaharc van kialakulóban Hódi Pamela és Muri Enikő között
A lányok közötti feszültség egy ártalmatlannak tűnő bulin tört felszínre.

Tóth Bence rekordidőt futott, míg Hódi Pamela már a sétálástól elfáradt Bence sportolói pályafutása és Pamela múltjának ismerete az első helyre repítette a párost.

„Halálközeli élményem volt” – Norina feladta a játékot Béci párja bepánikolt a magasban lévő futópadon, és kérte, hogy szedjék onnan le őt, mert a játék közben újra bevillantak korábbi rossz emlékei.

Muri Enikő nagypapája fogsorával a szájában szórakoztatta családját Szabinak sorba kellett raknia szerelme életeseményeit, így derült ki többek között az is, hogy Enikő egyszer kipróbálta a nagypapája műfogsorát, és hogy mi szeretett volna lenni, mielőtt énekesnőnek állt.

Megyeri Csilla a hasából leszívott zsírral töltette fel az arcát „Annyira, de annyira nem érdekel a múltad” – mondta Zsolti, aki ennek ellenére sikeresen sorba rakta szerelme emlékeit, így az is kiderült, hogy Csilla 11 év után kapta csak meg a diplomáját.

„Így már lesz valami este?” – Betti kis híján feladta, de Patrik esze máshol járt Betti nem hitt a szemének, amikor szembesülnie kellett vele, hogy a fiúk játékát nem nézheti végig hátradőlve. Patrik igyekezett tartani a lelket barátnőjében, de azért arra is jutott ideje, hogy a közös éjszakáról álmodozzon.

Törőcsik Dani párja a szakadékba zuhant Hiába teljesítettek jól a feladatban, Bea mégis a mélybe vetette magát a játék végén.

Kiderült, melyik könyvet olvasta utoljára Kabát Peti, aki szerint Nemecsek a Tüskevár egyik karaktere A csajok után Kabát Peti is kipróbálta a futópadot, Sebestyén Balázs kérdései azonban megizzasztották őt, így végül a mélyben végezte.

„Ne idegesítsél már! Nézik apámék ezt a műsort” – Törőcsik Dani kiakadt a barátnőjére Bea – akit párja egy „túlhajtott csillámpónihoz” hasonlított – teljesen lázba jött a Nyerő Páros Fesztiváltól, Dani viszont hallani sem akart a lány tervéről.

Megyeri Csilla párja a villa legjobb csaja? A párok egy fergeteges fesztiválon vettek részt, ahol kreatív ruhakölteményekben vonultak végig a többiek előtt. A legötletesebb szettről szavazás formájában döntöttek, ami alapján ketten is bezsebelték az első helyet. Daninak szekunder szégyenérzete volt a divatbemutató után, Enikő pedig nem hitt a szemének, amikor Zsolti női ruhában próbálta lenyűgözni őket.

Muri Enikőt megsértette Hódi Pamela, aki beismerte: irritálja őt az énekesnő Pamela szerint a gyereke szokott olyan problémákkal hazajönni az iskolából, mint amit Enikő kifogásolt, ezért nem tudta hova tenni az énekesnő viselkedését. Enikő pedig elhatározta, hogy nem áll többet szóba az influenszerrel.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!