Céges videok, amelyek taroltak

Két hete egy magyar videostudio Chuck Norris videójával elképesztő nézettséget ért el. Most az év legjobb technológiai videót is megmutatjuk.

A céges videók is lehetnek érdekesek, ezt már bebizonyította a Volvo a Van Damme-os videojával. A technológiai cégek videoi természetesen különösen nagy figyelmet kapnak a felhasználóktól. 20 millió feletti nézettséget ennek ellenére nem sokan képesek elérni, de a legnagyobbak esetén ez se elérhetetlen.

Google Glass
Sokan voltunk kiváncsiak a Google új játékszerére a varázslatos, mások szerint rémisztő Google Glas-ra. Az elmúlt évben mindenki, aki fontosnak érezte megmutatni, hogy mennyire menő, Google Glas-al az orrán fényképezkedett. A geekek természetesen már nem nagyon tudják elképzelni máshogy a világot, mint egy számítógépes adatokat szemünk elé vetítő eszközön keresztül, amely haszna valószínűleg rövid időn belül eldől.

A várva várt játékgép
A Sony Playstation4-et meglehetősen sok játékos várta, ez abból is látható, hogy néhány hét alatt több millió fogyott el. 31 millió rajongó meg is nézte a kütyü technológiai bemutatkozását a Youtube-on. Hogy pontosan hányan jutottak hozzá karácsonykor még nem tudjuk, de itthon is megvolt a premier, ahol néhány száz rajongó meg is vásárolhatta az álom konzolt.

A malacok és madarak
Az elmúlt évek legsikeresebb finn vállalkozása / export terméke az Angry Birds. Szinte minden rekordot túlszárnyaló eladásait annak köszönheti, hogy igencsak fantáziadús az a világ, amelybe az aktuális kalandot beillesztik a játék tervezői. A legjobban sikerült mindezek közül talán a StartWars környezetben játszódó széria. Ennek a bemutatkozó videójára 37 milliónyian voltunk kiváncsiak.Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!