Catherine számára véget ért a Survivor!

Catherine számára véget ért a Survivor!
A Holtak párbaján Catherine veszített, így neki kellett távoznia a játékból, míg Dani egy amulettel hatalmas lehetőséget kapott. A kérdés, hogy miként használja fel.

A szerdai adás előzetese: Dani Niltonnak adja az amulettjét? (09.29.) Dani visszatér a Holtak Szigetéről a Guazabara törzs nagy meglepetésére, és megdöbbentő húzásával sokkolja a túlélőket! Survivor minden hétköznap 21:15-kor az RTL Klubon!

Extrák: EXTRA: Így meditál Nagy Alex! Nézd meg teljes terjedelmében Alex rituáléját a Holtak Szigetén!

EXTRA: Catherine szerint ez a játékos a legesélyesebb a győzelemre! A celeb versenyző kiesése után elárulta, hogyan élte meg a család, a barátok és a zene hiányát a szigeteken, sőt azt is, hogy szerinte ki lehet a játék nagy esélyese.

Adásrészletek: Kabát Peti döntött: ő telefonálhatott haza a szeretteihez! A zsákmányszerzés győztese átruházta a telefonálás lehetőségét az egyik törzstársának.

Járai Máté könnyek között hívta fel Kírát! Máté sok-sok hét után először hallhatta szerelme hangját. Mindeközben Kabát Peti úgy érezte, hogy itt az ideje, hogy kinyissa Adritól kapott meglepetését!

Végleg kiesett egy játékos a Holtak Szigetéről! A holtak párbajáról csak három játékos térhetett vissza a szigetükre! Íme a játék, ami döntött a versenyzők sorsáról!

Niltonon úszott el a csapata győzelme? A Guazabara törzs játékosai kétszer 4 fős csapatokban küzdöttek meg egymással, Nilton azonban behozhatatlan lemaradást okozott társainak.

Kabát Peti titkos ajándékot kapott! Kabát a zsákmányszerző játék nyereménye mellett kapott még valamit, amit azonban nem árult el társainak.

Feszültség a Holtak Szigetén: Dani szerint Alex képmutató! Alex szerint Daninak volt lehetősége, hogy a celebek szövetségese legyen, a srác azonban egyáltalán nem így látja, ezért az amulettjét a celebek ellen fogja felhasználni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub