Borzolta a kedélyeket Dani megjelenése a Guazabara Törzsben!

Borzolta a kedélyeket Dani megjelenése a Guazabara Törzsben!
Daninak és a Guazabara törzsben maradt civilek nagy részének ugyanaz volt a terve, így Dani Rózsának adta a szavazat elvevő amulettet. Vajon bejönnek a számításaik, vagy ismét fordul a kocka?

A következő adás előzetese: Rózsa mindenkit meglep a Törzsi Tanácson! (09.30.) A Guazabara csütörtökön ismét Törzsi Tanácsot tart, ahol váratlan fordulatból ezúttal sem lesz hiány! Survivor minden hétköznap 21:15-kor az RTL Klubon!

Kimaradt jelenet: Ami az adásból kimaradt: Alex sírva ébredt, miután elhunyt édesapjával álmodott! A Holtak Szigete lakója álmában újra közel tudhatta magához az apukáját, akit 8 éve veszített el.

Adásrészletek: Sabira és Rózsa összefogtak Zsófi háta mögött A két lány a fejébe vette, hogy a következő Törzsi Tanácson a legerősebb játékosra szavaznak, Zsófit azonban nem avatják be a tervükbe.

Zsófi és Bálint egymásnak feszültek a védettségi nyaklánc miatt A védettségi játéknak ismét csak egy győztese lehetett, ami indulatokat is gerjesztett a törzsben.

„Spontán orgazmus!” – Bálint ezt is átélte a szigeten! Kabát Peti meglepetésétől a srác a mennyekben érezte magát.

Dani odaadta az amulettjét az egyik túlélőnek! Miután Dani visszatért a Guazabara törzsbe, több játékost is félrehívott, hogy átbeszéljék a történteket, egyiküket ráadásul egy amulettel is meglepte.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor