Bokorember végveszélyben! – Celeb vagyok, ments ki innen!

Bokorember végveszélyben! – Celeb vagyok, ments ki innen!
Lebukott a Bokorember, amikor rosszul mérte fel a lehetőségeit és majdnem elkapták a táborlakók. Még meg tudta őrizni az inkognitóját, de csak a szerencsén múlt, hogy kicsúszott Curtis és Ádám kezéből.

„Nagyon hiányzik a gyerekem és a családom” – Janicsák Veca képtelen volt visszatartani a könnyeit

„Vecát nagyon régóta ismerem. Jó barátok vagyunk, természetesen a dátum is az eszemben volt” – mondta Kocsis Tibó. A többiekkel együtt egy születésnapi dalt énekelve ébresztették az immár 33 éves énekesnőt, aki ezúttal a szeretteitől távol ünnepli a nagy napot. Gyorsan el is tört nála a mécses.

„Amit Vanda művel, az kicsit bicskanyitogató” – Vanda sírva fakadt Curtis miatt

„Úgy érzem, hogy ma mindenki engem csesztet” – fakadt ki Vanda, aki Curtis és Feri megjegyzései után inkább elvonult a többiektől, és a dzsungel mélyén itatta az egereket. Végül azonban felszívta magát, és újult erővel tért vissza a táborba.

„Sugárban fosató” – Kocsis Tibó mindent felfalt a Bátorságpróbán?

Gergőnek 5 perce volt, hogy egy hatalmas sombreróval a fején végigszaladjon a labirintuson, és közben minél több zsákot gyűjtsön össze. Közben Tibó különböző finomságokat fogyasztott: skorpió és bogársaláta is szerepelt az étlapon. Az X-Faktor egykori versenyzője nem undorodott semmitől, és mindent a szájába vett.

Curtis üldözőbe vette a Bokorembert

Miközben Tibó és Gergő bevásároltak a többieknek a játékon szerzett pénzből, a Bokorember ismét portyázó körútra indult. Nem tudott sok mindent beszerezni, hiszen a táborban maradtak gyorsan kiszúrták, és Curtissel az élen egyből a nyomába eredtek.

„A lexikális tudásom nincs a toppon” – Merci csúnyán megbukott irodalomból

Weöres Sándor? Homérosz? Lengyel Feri hiába sorolta az írókat és a költőket Mercinek, a lány csak tátott szájjal bámult rá. „Ez nem az én korosztályom” – indokolta tudatlanságát.

„Ha rókázni kell, ne fogd vissza!” – Janicsák Veca begurult a szülinapján

Veca, Merci, Fecó és Feri egy domboldalról gurultak le egy hatalmas gömbben, közben pedig apró golyókat kellett összegyűjteniük egy zsákba. A műsorvezető természetesen most sem tudta szó nélkül hagyni a játékosok teljesítményét.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!