Bogdányi Titanilla kalapáccsal akart kárt tenni a konyhában

Bogdányi Titanilla kalapáccsal akart kárt tenni a konyhában
A Konyhafőnök VIP versenyzőire ismét igazi kihívások vártak, olyan alapanyagok formájában, amikkel szívük szerint inkább nem találkoztak volna. Fésűs Nellyt és Ripli Zsuzsit különösen megviselte a főzés, de a séfekre is rájárt a rúd Fördős Zé hátráltatásai miatt.

A második Kihívás Napja sem kímélte meg a versenyzőket, ugyanis az első feladatban egy egész galambbal kellett megbirkózniuk. Fésűs Nelly és Ripli Zsuzsi számára különösen nehéz volt ez a kihívás, mivel Nelly sosem dolgozott még olyan szárnyassal, amit neki kellett letollaznia, Zsuzsinak pedig van egy madara, így megviselte, hogy egy galambot kell szétszednie.

A séfek számára is bőven tartogatott izgalmakat a nap, mivel ők is beálltak főzni, de nem is akárhogyan: Zé válogatott szívatásokkal készült az idei évadra, ami teljesen sokkolta a Michelin-csillagos séfeket.

Először a fordított sztriptízt pörgette ki nekik Zé, így Jenő és Ákos mindenféle extrém göncökben készítették el az ételeiket. Jenő floridai rapperként, Ákos pedig téli felszerelésben feszített a pult mögött, ami roppant szórakoztató volt mindenkinek.

A konyha szerelmespárja sem úszta meg konfliktus nélkül: Norbi beszólt Odettnek, aki bosszúból nem segített neki annyit, mint korábban. Norbinak így a saját tudására kellett támaszkodnia.

A második csapatnak sem ment zökkenőmentesen a főzés: Bellus István véletlenül pont akkor dobta bele a szűrőjét a mosogatóba, amikor Somfai Péter épp a sült hagymakarikáit csepegtette ugyanott, így Petinek háromszor kellett nekifutnia az elem elkészítésének.

Bogdányi Titanillának váratlan nehézségeket okozott a rezsó, amin nem úgy készültek el az ételei, ahogyan ő szerette volna. Az egyébként is feszült színésznőnek ez csak hab volt a tortán, és teljesen kiakadt.

Ezek után a kóstolásnál Rácz Jenő új diétát fedezett fel, ugyanis Kiss Virág egy olyan ételt készített, ami nemcsak egészséges, de finom is volt.

Minden híresség igyekezett a maximumot kihozni magából, azonban két versenyzőnek távoznia kellett: Szinetár Dóra és Bellus István számára véget ért a verseny.

Adásrészletek: „Rohadj meg, de tényleg” – Fördős Zé sztriptízzel szívatta meg Rácz Jenőt és Sárközi Ákost

Zé újabb hátráltatásokkal készült zsűritársainak, amit idén egy rulett keréken pörget ki nekik. A két Michelin-csillagos séfnek extrém göncökben kellett teljesíteniük a feladatot. Ha kíváncsi vagy a tortúrájukra, nézd meg a videót!

„A kijárat felé sokkal hamarabb mentem volna” – Fésűs Nelly egyik legnagyobb félelme vált valóra

Nellyt és Ripli Zsuzsit és mélyen érintette, hogy egy olyan alapanyaggal kellett dolgozniuk, amihez legszívesebben hozzá sem nyúltak volna. Hogy sikerült-e túltenniük magukat a kezdeti sokkon, kiderül a videóból.

„Menj már innen” – Kamarás Norbi beszólt barátnőjének, Kármán Odettnek

Norbi hamar megbánta tettét, mert Odett visszavágásként magára hagyta főzés közben, aki így csak saját magára számíthatott. Ha kíváncsi vagy a csipkelődésükre, akkor nézd meg a videót!

„Ő maga volt a hátrány bent a pultomban” – Bellus István keresztbe tett Somfai Péternek

Pisti miatt Petinek háromszor kellett elkészítenie egy elemet, így jelentős időhátrányra tett szert. Ha kíváncsi vagy rá, hogy a versenyzők hogyan rendezték konfliktusukat, akkor nézd meg a videót!

„Legszívesebben felgyújtottam volna, és egy kalapáccsal szétvertem volna apró cafatokra” – Bogdányi Titanilla kiborult főzés közben

A színésznő nagyon kiakadt, mert a rezsón nem úgy sikerültek az elemei, ahogyan azt szerette volna. A séfek hiába próbálták megnyugtatni, Titanilla szörnyű haragra gerjedt.

Rácz Jenő: Ha minden nap ezt vacsorázom, akkor le fogok fogyni?

Kiss Virág olyan ételt készített a zsűrinek, ami nemcsak finom, de egészséges is. Jenő egyből felkapta a fejét, amikor meghallotta a diéta szót.

Zé Rablás, fordított sztriptíz és 15 textúra – Fördős Zé vadonatúj szivatásokat talált ki a séfeknek

Az idei évad a séfeknek is rengeteg meglepetést tartogat, mert Zé egy percre sem hagyja őket unatkozni.

Extra: Adj új értelmet a rakott krumplinak – Rácz Jenő elárulja legfontosabb tippjeit

Szeretnél egy kicsit megújulni a konyhában? Feltúrnóznád a megszokott rakott krumpli recepted? A Konyhafőnök VIP séfje összegyűjtötte a legfontosabb kiegészítőket, amikkel új szintre emelheted az ételedet.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: konyhafőnök