Bodrogi Gyula köszönti az új esztendőt az RTL-en

Bodrogi Gyula köszönti az új esztendőt az RTL-en
A hagyománynak számító rendhagyó szilveszteri Híradóban pedig Litkai Gergely és Kovács András Péter várja majd a nézőket humoros álhírekkel.

Az RTL Híradójánál évtizedes hagyomány, hogy a szilveszteri adásban a napi hírösszefoglaló mellett valamilyen különlegességre is számíthatnak a nézők. Nem lesz ez másként 2023-ban sem: az óévet ezúttal Litkai Gergely és Kovács András Péter humorista búcsúztatja majd december 31-én este. A rendhagyó Híradó kulisszatitkairól bővebb összeállítást láthatnak az RTL nézői a szombati Fókusz Pluszban.

Különleges lesz a Himnusz is Szilveszter éjszaka az RTL-en. 2024 első perceiben Budapest lesz a Himnusz központjában, arra utalva, hogy a magyar főváros 2023-ban ünnepelte 150. évét. A Fortepan stábjának és egy különleges, 1900-as évek elején Budapesten készült fotósorozat segítségével látható majd, hogy egy-egy budapesti terület hogyan nézett ki korábban és hogyan néz ki napjainkban.

Az RTL nézői megszokhatták, hogy az újévi köszöntő is rendhagyó az RTL-en. A 2024-es évet ezúttal a Nemzet Színésze, a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló Művész, Prima Primissima közönségdíjas, 2024-ben 90. születésnapját ünneplő Bodrogi Gyula színművész köszönti majd.

Bodrogi Gyula mond újévi köszöntőt az RTL-en

 

Kiderült, kik vezetik a szilveszteri RTL Híradót

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Bodrogi Gyula, RTL