Betámadták Majkát a kommentelők

Betámadták Majkát a kommentelők
Majoros Péter, azaz Majka nemrég megosztotta a követőivel, hogy végre elvitte az egész családot moziba, ami egészen olyan érzés volt nekik, mintha nyaralnának.

Az ott készített ártatlan, meghitt fotó viszont meglepő módon elég komoly negativitást váltott ki egyesekből, ugyanis Majka és szerelme, Dundika napszemüvegben szerepelnek rajta, ez pedig sokakat kiakasztott - vette észre a promotions.hu.

„Én szeretlek meg minden, de k.rva gáz zárt helyen a napszemcsi. A szemedet is rontja, a gyerekek is hülyeséget tanulnak... Meg esetleg arra utalhat, hogy valami miatt takargatod a szemeidet”.

„Nem is tudtam, hogy a mozi sötétebb étkezdéjében is süt a nap. Vagy már mindenhova »trendi« felvenni a napszemüveget?”

„Süt a nap bent moziban?”

A rajongók persze egyből megvédték őket, hiszen zárt helyen napszemüveget hordani nem akkora egetverő bűn, hogy ilyen támadásokat kapjanak érte. Bár volt, aki nem emiatt szólt be, hanem azért, mert Dundika feje felett egy Gonosz csoda poszter van (mintha direkt lenne így), illetve mert elsőre úgy tűnik, hogy csak Majka eszik, a többiek meg nem – szóval teljesen mindegy, mit csinál a rapper, mindig találnak rajta fogást az unatkozó trollok.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Majka, komment