Beszóltak Berki Mazsinak

Beszóltak Berki Mazsinak
Fotóval üzenték meg az influenszernek, hogy Berki Krisztián sírja elhanyagoltnak tűnik.

Berki Krisztián váratlan halála után özvegye, Berki Renáta, becenevén Mazsi utazással próbálta feldolgozni a gyászt. Néhai férjével közös kislányával, Emmával először Balira utazott, de a Balatonon is pihentek már együtt. Sokaknak már akkor szemet szúrt, hogy az influenszer nyaralni megy azután, hogy elveszítette a férjét. Most pedig azzal vádolták meg, hogy az utazgatások közepette elhanyagolja Berki Krisztián sírját - szúrta ki a Blikk.

Egy férfi Mazsi Facebook-oldalára küldött egy képet a sírhelyről, amin néhány elszáradt virág látható a vázákban.

"Szia Mazsi! Azért majd, ha kinyaraltad magad, szedd már le Krisztián sírjáról az elszáradt cuccokat. Nagyon gáz volt ahogy ma kinézett. Ölellek!" - üzente az özvegynek.

A fotó láttán többen is kiakadtak. Valaki azt írta, Mazsinak a "nyaralások közepette nincs ideje kimenni a temetőbe", míg más azt vágta hozzá, hogy szégyellheti magát. Néhányan azonban megvédték az influenszert. Van, aki szerint nem tragédia, ha ilyen melegben Mazs nem visz élő virágot a sírhoz, míg más arra mutatott rá, hogy vannak emberek, akik lelkileg képtelenek kimenni a temetőbe a szeretteikhez.

Berki Mazsi a héten újabb interjút adott, amelyben például a Berki Krisztiánnal való szerelméről és a gyászról is beszélt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!