Bestseller alapján készült coming of age sorozat érkezik az HBO GO-ra

Bestseller alapján készült coming of age sorozat érkezik az HBO GO-ra
A nyolcrészes A végállomás gyermekei egy provokatív drámasorozat hat tinédzserről, akik a helyüket keresik a világban egy időtlen Berlinben.

Christiane, Stella, Babsi, Axel, Michi és Benno Berlin mámorító klubjaiban és underground bulijaiban találnak egymásra. Erősek, bevállalósak és szabadon vadulnak ebben a ’paradicsomban’, ami eleinte színes, bátor és izgalmas világnak tűnik. A csoport központi figurája Christiane, akinek az élete összeomlik szülei borzalmas válása nyomán. Elmenekül otthonról, és elkezd belecsúszni a csábító alvilágba. A fiatalok közti kötelék egyre szorosabbá válik, ahogyan belevetik magukat a következő betépés utáni hajszába, és próbálnak elevickélni az eufórikus csúcspontok és veszélyes mélypontok hullámai között. Miközben az életük és kapcsolataik kitágulnak vagy szétesnek, az egyéni traumáik olyan spirálba rántják bele őket, amiből nem mindannyian tudnak kiszabadulni.

A végállomás gyermekei annak a Christiane F. című önéletrajzi bestsellernek a tágabb perspektívájú, sorozatformátumú újragondolása, amely az azonos című kultfilm ihletője is volt. A könyvet világszerte 30 nyelvre fordították le és 5 millió példányt adtak el belőle. Az egyedi hangulatú film nyomán – amelyben David Bowie is felbukkant –, a sorozat zenéjét Bowie ihlette és az örököseivel együttműködésben készült. Két úttörő elektronikus zenei producer, Robot Koch és Michael Kadelbach írta a film betétdalait és hatásos kísérőzenéjét, mely tökéletesen egyesíti magában az újszerű és az ikonikus zenei megoldásokat.

A végállomás gyermekei Magyarországon február 27-én érkezik az HBO GO-ra.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: HBO GO, HBO, sorozat