Berkiék szakítottak? Találgatnak a netezők

Berkiék szakítottak? Találgatnak a netezők
Berkiék pár napja még élőben jelentkeztek az Instagramon, most pedig hirtelen minden előjel nélkül eltűntek oldalaikról bizonyos közös posztok, képek. Sőt, még azt is levették hogy házasok.

A kommentelők találgatják, mi történt, de egyelőre nincs reakció a pár részéről – szúrta ki a Blikk. Sokak szerint elképzelhetetlen, hogy Berkiék szakítottak.

Berki Krisztián és Mazsi furcsa utalásokat tettek az elmúlt órákban közösségi oldalaikon. Először Mazsi változtatta feketére a profilképét, majd profilján kikerült egy idézet is a 24 óráig elérhető sztorik közé. Weöres Sándor Így meg úgy címe verse még éjjel került fel:

“Furcsa ember az irigy, torkán mérges a mirigy, egyszer úgy, egyszer így, az irigynek sohse higyj! Furcsa ember a hazug, nyelve csípős, mint a lúg, egyszer így, egyszer úgy, hogy igazat sose tudj.”

Közben Krisztián is posztolt, Natival (Hódi Pamelával közös kislányukkal) közös képet tett fel oldalára, amihez a következőket írtak: “Tanulási….. ki az írás olvasásból, ki pedig az életből vesz leckét.”

Mint arról mi is beszámoltunk pár napja, Mazsi elkapta a koronavírust. Ennek ellenére Berkiék úgy tűnik, élik tovább a megszokott életüket. Krisztián nagyobb kislányával közös fotót posztolt, Mazsi képei között pedig édesanyja és a nemrég született kis Emma közös képe is látható. Az egyik kommentelő azt is észrevette, hogy Mazsi ujjáról eltűnt a jegygyűrű, anélkül láthatták a követők már legújabb sztorijában. A legtöbben nagyon furcsálják, hogy ilyen hirtelen ekkora baj lenne, hogy Berkiék szakítottak volna. Sokan biztosak benne, hogy egész egy reklám és hamarosan kiderül, mi van a háttérben.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!