Berki Mazsi sírva omlott össze az Instagramon

Berki Mazsi sírva omlott össze az Instagramon
Berki Mazsira sokkolóan hatottak az orosz-ukrán háború okozta szörnyűségek. Zokogva mesélte el az érzéseit a kinti helyzetről.

Berki Krisztián feleségére, Mazsira is sokkolóan hatott a kirobbant orosz-ukrán háború. Mazsi most egy újdonsült anyuka szemszögéből mesélte el érzéseit a kialakult szörnyűségekről, vette észre a Blikk.

A minap Instagram-oldalán Mazsi könnyes szemmel véleményezte a helyzetet, majd sírva fakadt, és így szólt a követőihez: „Most sok kép a szemem elé került, és Vajna Timi egyébként tett ki egy videót, ahol az újszülöttek vannak, és nem tudnak kórházban lenni. Úgyhogy én arra kérek mindenkit, hogy csak egy imát mondjon el mindenkiért! 2022-ben én nem tudom, hogy hogy tarthat itt a világ, és bele se tudok gondolni, mi lesz a gyerekeinkkel a jövőben” – mondta feldúlva az egy napig elérhető Instagram-storyjában Berki Mazsi, aki azt is elárulta, hogy ő miért hálás az életben.

„Adj hálát minden nap! Én ma hálás vagyok ezekért: Egészséges vagyok én és a családom. Tető van a fejünk felett. Tudok mit enni, tudok mit inni. Tudok mosolyogni, tudok nevetni. Meg tudom ölelni a szeretteim. El tudom látni a kislányomat. Fel tudok kelni reggel az ágyból, ki tudok nézni az ablakon…és még sok minden másért. Tudok szeretni. Ne legyen semmi sem természetes! Legyünk hálásak.” Mazsi pár órával később egy Berki Krisztiánnal közös képet is megoszt, amihez csak annyit írt: „Hálás vagyok a gyermekem édesapjának is.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Berki Mazsi