Berki Mazsi sejtelmesen üzent

Berki Mazsi sejtelmesen üzent
A rajongók, követők ismét arról érdeklődnek, hogy mi történik vele és Berki Krisztiánnal, de egyelőre nem kaptak választ.

Miután Mazsi és Krisztián úgy döntött, hogy a média nagy nyilvánossága előtt éli az életét, az emberek tudni szeretnék, hogy van most közöttük. Amikor már úgy tűnt, hogy minden a lehető legjobban alakul a párterápiákat követően, jött a hír, miszerint Krisztián elköltözött otthonról - írja a liner.hu.

Mindez azután történt, hogy Mazsi boldogan beszélt egy közös mexikói útról, de többek között erről sem tudni sokat. Nyilvánvalóan nem ok nélkül költözött el Krisztián, amiről beszélt is, de sok olyan részlet lehet, amiről nem tudhatunk.

Mazsi közben aktív maradt a közösségi médiában, ezúttal egy emléket osztott meg, mellé egy sejtelmesebb üzenettel. Hogy mi van ennek hátterében, azt csak nagyon kevesen tudhatják, a többség biztosan nem.

„Azt hiszi az ember, hogy csak a szerelemtől törhet össze a szíve. Az egyetlen, ami éltet és felvidíthat, vagy elpusztíthat. Aztán… anyává válunk…” – írta az újabb sejtelmesebb üzenetében Mazsi, amiből volt pár az elmúlt időszakban.

„Napra pontosan egy éve tudtam meg, hogy az én Kincsem a pocakomban van / A kép is egy éve készült.” – osztotta meg az érzéseit Mazsi, aki akkoriban a világ legboldogabb embere lehetett a sok kísérlet után.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!